Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Είδε την Ευρωλίγκα και πάει Τσάμπιονς Λιγκ

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ζόρντι Μπερτομέου και είχε σειρά επαφών ενόψει των διοργανώσεων της Ευρωλίγκας για την επόμενη σεζόν. Ηδη, από χθες διέρρευσε η επαφή του με τον Αρη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr υπήρξε συνάντηση και με παράγοντες της ΑΕΚ

0

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ζόρντι Μπερτομέου και είχε σειρά επαφών ενόψει των διοργανώσεων της Ευρωλίγκας για την επόμενη σεζόν. Ηδη, από χθες διέρρευσε η επαφή του με τον Αρη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr υπήρξε συνάντηση και με παράγοντες της ΑΕΚ. Ασφαλείς πηγές έκαναν λόγο για επαφή σε εξαιρετικό κλίμα, που έδειξε την διάθεση της Ευρωλίγκας να μην χάσει ένα μέγεθος όπως η ΑΕΚ από το δυναμικό των ομάδων της.
Παρά την καλή διάθεση, φαίνεται απίθανο να αλλάξει η ρότα της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, που θα αφορά την ευρωπαϊκή συμμετοχή μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ που ετοιμάζει η ΦΙΜΠΑ. Και αυτό γιατί η παγκόσμια ομοσπονδία δίνει πολλά περισσότερα και δείχνει έμπρακτα πως ποντάρει πολλά στη «Βασίλισσα» και τη συμμετοχή της στη νέα διοργάνωση που επιχειρεί να ξεκινήσει.
Ωστόσο, η ΑΕΚ κρατά καλές σχέσεις και με τη διοίκηση της Ευρωλίγκας. Βέβαια, το μέγεθος της Ενωσης δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη συμμετοχή στο Γιούρο Καπ, που ήταν σημαντικό μόνο για φέτος και την επαναφορά της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να συζητήσει μόνο υπό την προϋπόθεση της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν και εάν υπάρξει τέτοια προοπτική, τότε μπορεί να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα