«Θα πολεμάμε στο γήπεδο για την ΑΕΚ» – H Δήμητρα Γιακουμή blog…άρει στο enwsi.gr

Διαβάστε το πρώτο blog της Δήμητρας Γιακουμή στο enwsi.gr

giakoumi Γιακουμή ΑΕΚΓεια σας φίλοι μου…

Σήμερα γράφω το πρώτο μου blog στο enwsi.gr και από εδώ θα τα λέμε αρκετά συχνά με την ευχή να ζήσουμε όλοι μαζί μια πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ

Είναι αλήθεια ότι η περυσινή σεζόν για το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ στο βόλεϊ δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Πλέον όμως έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια μετά από σημαντικές κινήσεις του Χρήστου Δούκα και είμαστε και πάλι εδώ μαζί στην ΑΕΚ.

Το καλοκαίρι δεν ξέραμε αν θα υπήρχε ΑΕΚ, ωστόσο ο κ. Δούκας κατάφερε να μπορεί η ομάδα να είναι και πάλι εδώ. Έγιναν πολλά το καλοκαίρι, έφυγαν οι περισσότερες κοπέλες από το τμήμα και έμεινα εγώ η Ισαβέλα και η Ζωή.

Πρόκειται για μια καινούργια προσπάθεια με πολλά νέα πρόσωπα. Η διοίκηση κατάφερε να φέρει στο τμήμα κάποιες έμπειρες αθλήτριες, αλλά και κάποιες νεότερες. Καταλαβαίνετε ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει.

Το σημαντικό είναι ότι τα νέα κορίτσια γνωρίζουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει και δείχνουν διάθεση για τον κοινό στόχο της ομάδας. Συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια για να μπορέσουμε να φέρουμε τα θετικά αποτελέσματα, μέσα από την δουλειά.

Πρέπει όμως να γνωρίζουν όλοι ότι και φέτος υπάρχουν σημαντικά προβλήματα και το κυριότερο είναι το γήπεδο. Πέρυσι ψάχναμε γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες. Και φέτος βλέπω ότι παραμένει το ίδιο. Έχουμε μόνο μιάμιση ώρα για προπόνηση. Είναι πολύ άσχημο να μην έχουμε το δικό μας «σπίτι» για να μπορούμε να δουλεύουμε και να παίζουμε βόλεϊ.

Αυτό πάντως που μπορώ να υποσχεθώ ότι όλες οι κοπέλες θα «πολεμάμε» στο γήπεδο για την ΑΕΚ. Και για αυτό περιμένω την στήριξη του κόσμου. Πέρυσι ήταν σε κάθε γήπεδο μαζί μας και ελπίζω και φέτος να συμβεί το ίδιο. Όλοι ξέρουν άλλωστε ποιος είναι ο κόσμος της ΑΕΚ και πόσο βοηθάει την ομάδα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ

Δείτε επίσης

Παπαδόπουλος: «Είναι ένας τελικός, πρέπει να είμαστε επιθετικοί»

Όλα όσα είπε το στόπερ των «ερυθρόλευκων»