Αραβίδης: «Δεν ήταν μέτρια, ήταν κακή η εμφάνιση της ΑΕΚ, παρά τη νίκη μας με 3-0»

Δεν …μάσησε τα λόγια του ο Χρήστος Αραβίδης, μετά την παραλαβή του βραβείου του ως MVP του αγώνα με την Παναχαϊκή

aravidisΔεν …μάσησε τα λόγια του ο Χρήστος Αραβίδης, μετά την παραλαβή του βραβείου του ως MVP του αγώνα με την Παναχαϊκή. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του Δικεφάλου τόνισε στο τέλος:

«Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, από μια ομάδα που έχει μεγάλες προσδοκίες για τη νέα σεζόν δε θα έλεγα ότι κάναμε μέτρια εμφάνιση, αλλά πολύ κακή, γιατί ξέρουμε τις δυνατότητές μας εμείς που ξέρουμε τις ικανότητές μας. Μεγάλο πλήγμα ήταν που δεν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ξέρουμε ότι στο γήπεδό μας μπορούμε μ’ αυτούς να αποδώσουμε τα μεγίστα. Ακόμα όμως και σε μια τέτοια μέρα πετύχαμε μια πολύ καθαρή νίκη με 3-0. θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ, ειδικά στο β’ ημίχρονο, στο οποίο ήμασταν καλύτεροι απ’ ότι το πρώτο και κρατάμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι μας δίνουν ένα πλεονέκτημα για τη συνέχεια».

Για το που αποδίδει την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ κατά διαστήματα:

«Δε νομίζω ότι φταίει το άγχος, αφού έχουμε πολύ σημαντικότερα παιχνίδια με πολύ σημαντικότερους αντιπάλους και έχουμε δείξει ότι έχουμε παίκτες και ομάδα με προσωπικότητα. Επίσης έχουμε πλάνο, το οποίο δεν το αλλάζουμε με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αν αγωνιζόμαστε. Αν θα μπορούσα να βρω κάτι θα είναι ότι μας έχει επηρεάσει η διακοπή. Δεν είναι δικαιολογία. Πάντα θέλω να βλέπω την ομάδα μου στο 100%, ανεξάρτητα από το αν έχει προηγηθεί διακοπή ή όχι. Βλέπετε όμως κι εσείς ότι στο πρωτάθλημα δεν κάνει καλό η διακοπή, ούτε και η απουσία του κόσμου. Αυτό φυσικά δεν είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε»

Για την Εθνική ομάδα:

«Δε συνηθίζω να κάνω όνειρα. Συνηθίζω να θέτω στόχους. Ένας στόχος μου εκπληρώθηκε με το να παίξω στην ΑΕΚ. Ένας άλλος στόχος είναι η συμεμτοχή μου στην Εθνική. Φυσικά και θα είναι τιμή μου αν παίξω στην Εθνική ομάδα. Ο κ. Κωστένογλου και όλοι οι άνθρωποι της Εθνικής είναι λογικό να έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στην ΑΕΚ, επειδή η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία το έχει αποδείξει τόσο στο παρελθόν, όσο και στο παρόν».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

Σβάρνας: «Πρωταρχικός μας στόχος το Κύπελλο»

Όσα δήλωσε ο άσος της «Ένωσης»