Τελευταία Νέα

Ακόμα ένα βήμα προς το όνειρο (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Οι εργασίες καθαρισμού του οικοπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Το enwsi.gr βρέθηκε στο χώρο που θα ανεγερθεί η «Αγιά Σοφιά» και σας παρουσιάζει βίντεο και φωτογραφίες

erga filadelfeia 4Κάθε μέρα γίνεται κι ένα μικρό βήμα πιο κοντά στο όνειρο της επιστροφής στο …σπίτι. Από την προηγούμενη Τετάρτη άρχισε ο καθαρισμός του οικοπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σκοπό τα πάντα να είναι έτοιμα όταν οι υπεύθυνοι της ομάδας πάρουν στα χέρια τους το έγγραφο της οικοδομικής άδειας. Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί, το πρώτο στάδιο των εργασιών αφορούσε στον εξωτερικό καθαρισμό του χώρου που θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο του Δικεφάλου και πλέον το συνεργείο του δήμου και της ΠΑΕ έχει περάσει στο δεύτερο βήμα που είναι η απομάκρυνση όλων των διαφημιτικών πινακίδων, οι οποίες βρίσκονταν περιμετρικά του οικοπέδου.

Από το πρωί μάλιστα βρίσκεται στο συγκεκριμένο μέρος ο Στέλιος Σεραφείδης, ο οποίος εκπροσωπεί την ΑΕΚ και ουσιαστικά επιτηρεί όλες τις εργασίες που γίνονται.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και το φωτορεπορτάζ του enwsi.gr, ήδη οι περισσότερες πινακίδες έχουν απομακρυνθεί, έτσι ώστε τη συνέχεια να μπουν εντός του οικοπέδου τα κατάλληλα μηχανήματα με σκοπό να καθαρίσουν και τον εσωτερικό χώρο.

[youtube id=»jejUcWEj4mk» width=»600″ height=»350″]

TAΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

erga filadelfeia 1 erga filadelfeia 2 erga filadelfeia 3 erga filadelfeia 5

Δείτε επίσης

Κορωνοϊός: Επεκτείνεται η μείωση ενοικίου κατά 40% και τον Απρίλιο

Η μείωση κατά 40% στα ενοίκια των επιχειρήσεων, θα ισχύει και τον Απρίλιο.