Enwsi ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Σύντομα άδεια και ξεκινάμε!»

Το λαϊκό πρόγραμμα, ο ξενύχτης Σαββίδης και το… ανέκδοτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες το βράδυ ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε σε φίλους της ΑΕΚ στη Μύκονο πως σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα για την «Αγια-Σοφιά»

Τις διακοπές του στη Μύκονο, μεταξύ άλλων, απολαμβάνει εδώ και 48 ώρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επισκέπτεται τα αγαπημένα του ελληνικά νησιά με την εντυπωσιακή θαλαμηγό VERA.

Χθες το βράδυ όμως, ο «Τίγρης» επεφύλασε μία έκπληξη, καθώς κατά τη διάρκεια δείπνου σε γνωστό bar restaurant του νησιού, θαμώνες του μαγαζιού και φίλοι της ομάδας τον πλησίασαν και αφού τον χαιρέτησαν τον ρώτησαν τι θα γίνει με το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον πλέον διακαή πόθο όλων των οπαδών της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως «Σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα. Θα πάρουμε την άδεια και θα ξεκινήσουμε», προκαλώντας έτσι ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X