Τελευταία Νέα

VIDEO-ντοκουμέντο από τα επεισόδια των οπαδών του Αγιαξ στο κέντρο της Αθήνας

Χάος στο κέντρο της Αθήνας με τους Ολλανδούς και την Αστυνομία, λίγη ώρα πριν το ΑΕΚ-Αγιαξ

Στιγμές χάους, με χημικά, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και κυνηγητό στους δρόμους επικράτησε λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση του αγώνα για το Champions League με την ΑΕΚ, στο Γκάζι, μεταξύ οπαδών του Άγιαξ και τις Αστυνομίας, λίγο πριν οι Ολλανδοί πάρουν το δρόμο προς το ΟΑΚΑ.

Οι οπαδοί του Άγιαξ προκαλούσαν τις αστυνομικές δυνάμεις και όταν κινήθηκαν εναντίον τους με σκοπό να σπάσουν τον κλοιό, δέχθηκαν την αντίδραση των αστυνομικών, οι οποίοι σύμφωνα με το protothema.gr που παρουσιάζει και το βίντεο-ντοκουμέντο, έκαναν χρήση χημικών και χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στο σημείο, ανάμεσα στα μαγαζιά, επικράτησε μεγάλη ένταση, αλλά μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, οι οπαδοί του Άγιαξ περιορίστηκαν και αφού τέθηκαν υπό έλεγχο, μπήκαν στα πούλμαν που θα τους μετέφεραν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου.

Δείτε το βίντεο του protothema.gr από τη στιγμή των επεισοδίων.

Δείτε επίσης

«Δεν πήγαμε στην Πάτρα, μείναμε εδώ, να δούμε τον καρνάβαλο τον…» (VIDEO)

Η ΑΕΚ υπέφερε τα πάνδεινα από την λαίλαπα Κόκκαλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βάλθηκε να διαλύσει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα για να στήσει την κίβδηλη αυτοκρατορία του, ενώ της στέρησε ακόμα και την κατασκευή του γηπέδου της. Και σε αγωνιστικό επίπεδο, όσες φορές η ΑΕΚ τιμωρούσε την αλαζονεία του ψευτοπρωταθλητή, επιχειρούσε να αλλάξει την πραγματικότητα. Όπως με όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια