ΠΑΕ ΑΕΚ: «Τα δικά μας τείχη δεν θα ξαναπέσουν ποτέ»! (VIDEO)

To μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από την παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς»

Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια, στις 6 Νοεμβρίου 2013 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασαν την «Αγιά Σοφιά», σε μια εκδήλωση που έμεινε και πέρασε στην Ιστορία.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θυμάται την ημέρα της παρουσίασης του γηπέδου και μέσω ανακοίνωσης υπόσχεται για το μέλλον.

Αναλυτικά:

Πέντε χρόνια πίσω. Σε μία εκδήλωση ύμνος. Σε μία παρουσίαση που έμεινε και πέρασε στην Ιστορία. Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασαν με λαμπρότητα το όνειρο του νέου γηπέδου αυτής της ομάδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια: την Αγιά Σοφιά. Μετά από έναν τεράστιο πόλεμο που το μόνο που κατάφεραν ήταν να καθυστερήσουν λίγο το έργο, η Αγιά Σοφιά χτίζεται… Η ΠΑΕ θυμάται την σημερινή ιστορική ημέρα της παρουσίασης του γηπέδου και μέσω ανακοίνωσής της δεν ξεχνάει τίποτα και υπόσχεται για το μέλλον…

TA ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ!
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ!
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΙΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια, στις 6 Νοεμβρίου 2013 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε μία εκδήλωση που πέρασε στην ιστορία και με ένα video που άγγιξε τις καρδιές όλων των Ενωσιτών παρουσίασαν το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, «Αγιά Σοφιά» στη Ν. Φιλαδέλφεια. Προανήγγειλαν με πανηγυρικό τρόπο την επιστροφή της ομάδας στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών της και παρουσίασαν όχι ένα απλό ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά ένα πολιτιστικό κέντρο προσφυγιάς και ιστορίας.

«Αυτό το γήπεδο θα το χτίσουμε όλοι μαζί, όπως οι πρόγονοί μας. Με πολλά από λίγους και λίγα από πολλούς. Το γήπεδό μας δεν θα έχει ιδιοκτήτη. Η ΑΕΚ δεν είναι εταιρία. Είναι ιστορία και ιδανικό! Αυτό το γήπεδο θα ανήκει στην ΑΕΚ και τον κόσμο της! Δεν είναι υπόθεση του Μελισσανίδη το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλει τα περισσότερα χρήματα» είπε ανάμεσα στ’ άλλα ο εγγυητής του μεγάλου μας ονείρου.

Ενα όνειρο που πολεμήθηκε λυσσαλέα…
Μας λοιδώρησαν, μας ειρωνεύτηκαν, μας είπαν ότι… δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και ότι το μόνο που θα μείνει θα είναι το video με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά…
Μας καθυστέρησαν, αλλά δεν μας λύγισαν, δεν μας εμπόδισαν, δεν θα ήταν δυνατόν να μας σταματήσουν.

Στο video της παρουσίασης μπορείτε να δείτε το ιερό μας οικόπεδο, όπως έδειχνε εγκαταλελειμμένο επί τόσα χρόνια. Μπορείτε, πλέον, να κάνετε τις συγκρίσεις με το σήμερα!
Με τα δικά μας τείχη, που έχουν ήδη αρχίσει να ορθώνονται.

Το 2013 θαυμάζαμε ένα όνειρο!
Το 2018 ζούμε ήδη την πραγματικότητα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *