«Γεμίζει» μπετόν ο πρώτος πυλώνας της «Αγιάς Σοφιάς»!

Οι εργασίες για το στολίδι της Νέας Φιλαδέλφειας… συνεχίζονται κόντρα σε όλους και όλα!

Παρά τα εμπόδια και την πολεμική του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και του Δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου, η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ προχωρά με γοργά βήματα.

Μάλιστα, σήμερα στο εργοτάξιο της «Αγιάς Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν εργασίες αναφορικά με τον πρώτο πυλώνα που γέμισε μπετόν ώστε να αρχίσει η ένωση του πετάλου με την κεντρική εξέδρα.

Δείτε σημερινά πλάνα από τον «Black Horse AEK»:

 

 

2 Σχόλια

  1. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ……

  2. Eπειδή τα πάντα βγαίνουν στη φόρα, πολύ καιρό μετά από το χρονικό διάστημα που συμβαίνουν: Ο Άρης έχει πάρει 1εκ. ευρώ από τον χοντρό για να κάνει τα πάντα, ώστε να μην κάνουμε ή τουλάχιστον να καθυστερήσει το γήπεδο της ΑΕΚ. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα φακελάκια με τη ψηφοδέλτια Βασιλόπουλου, μαζί με 20ευρα πήγαν σύννεφο το 2014. Μην αναρωτιέστε από που ήταν αυτές οι 500.000 ευρώ που μοιράστηκαν τότε (η πρώτη δόση από το 1εκ ευρώ του Πακιστανού) μαζί με τα ψηφοδέλτια του Άρη.

    Δεύτερον ο Άρης είχε χρόνια σχέση με το δεξί χέρι του Δραχμαζάνη. Όμως την χώρισε όταν μυρίστηκε ψητό από την τωρινή γυναίκα του. Ο πεθερούλης έχει 4 καταστήματα Γερμανός και μαντέψτε: Όλες τις σχετικές μπίζνες που έχουν να κάνουν με προϊοντα τηλεπικοινωνίας, τις παίρνει ο πεθερούλης με απευθείας αναθέσεις.

    Τρίτο μην ξεχνάμε πως ο Δραχμαζάνης στο πρώτο εξάμηνο του ΣΥΡΙΖΑ, κρατούσε το φάκελο στο συρτάρι του, για το γήπεδο της ΑΕΚ. Αλήθεια εκείνος ο Στρατούλης που βρίσκεται;

    Τέταρτον: Ο Άρης ασφαλώς και είναι ανάμεσα στα προδοταριά του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ανέβει το 2008 στα Σκόπια για να διαδηλώσουν υπέρ των Σκοπιανών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *