Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Εμφύλιος στην παρέα του Βασιλόπουλου-Διεγράφη η Παπαλουκά!

0

Η παράταξη Δύναμη Πολιτών διέγραψε την δημοτική σύμβουλο της και τέως αντιδήμαρχο επί διοίκησής της, Ευτυχία Παπαλουκά!

Εδώ και καιρό φαινόταν ένα “χάσμα” στις σχέσεις της Ε. Παπαλουκά και της πρώην πλέον παράταξής της…

Η ανακοίνωση της διαγραφής που λάβαμε από τον τέως δήμαρχο κ. Βασιλόπουλο

Η δημοτική ομάδα της Δύναμης πολιτών αποφάσισε ομόφωνα ότι η Ευτυχία Παπαλουκά δεν αποτελεί πλέον μέλος της παράταξής μας. Η παρατεταμένη αποστασιοποίησή της από τις αποφάσεις της παράταξης και η λειτουργία της σε κρίσιμες αποφάσεις ως δεκανίκι της διοίκησης Βούρου αντιβαίνουν τις αρχές και τη λειτουργία της παράταξής μας και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Η ψήφος της μάλιστα στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο στην πρόταση Βούρου να πληρώνουν οι δημότες, αλλά όχι τα αθλητικά σωματεία για τη χρήση των δημοτικών χώρων (!!!), κόντρα δηλαδή σε ό, τι η ίδια ως πρώην αντιδήμαρχος εισηγούνταν και ψήφιζε, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας της πορείας που έχει επιλέξει. Την ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην παράταξή μας και της ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα της πολιτική σταδιοδρομία.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δύναμης πολιτών:

Ανανιάδης Νίκος
Ανεμογιάννης Γιώργος
Βασιλόπουλος Άρης
Εμμανουήλ Δανάη
Καλαμπόκης Γιάννης
Ντάτσης Κώστας

Πηγή: filadelfia-xalkidona.gr

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα