Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ελπίζει μέσω… Ρέμου ο Ηρακλής

Το παλεύει ακόμα ο Γηραιός

0

Μπορεί η ΕΠΟ να απέρριψε την αίτηση του Ηρακλή για αναψηλάφηση της υπόθεσης του 2011, όμως στον «Γηραιό» πατούν πάνω στο σκεπτικό, όπου τονίζεται πως δεν μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης επειδή δεν το αίτημα δεν έγινε από το πρόσωπο που είχε τις μετοχές εκείνη την περίοδο.

Έτσι, πλέον μέσω του Χάρη Γρηγορίου ο οποίος βοήθησε και τώρα την ΠΑΕ, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση με τον Αντώνη Ρέμο. Όλες οι πλευρές βρίσκονται σε επαφές και η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή, θέλει από τον Αντώνη Ρέμο να επανυποβάλλει το αίτημα αποκατάστασης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ώστε να μην υπάρχει πλέον αυτή η δικαιολογία.

Αν τελικά αυτό γίνει και ο Ρέμος προχωρήσει, την υπόθεση θα αναλάβει ο Χάρης Γρηγορίου εξ ονόματος της τότε ΠΑΕ και ο Γ.Σ. θα κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του αιτήματος, μέσω του Γιώργου Παπανικολάου.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα