Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Εγκρίθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της Serie A

Λευκός καπνός με το υγειονομικό πρωτόκολλο στην Ιταλία

0

Λευκός καπνός με το υγειονομικό πρωτόκολλο στην Ιταλία! Ο Υπουργός Αθλητισμού επιβεβαίωσε πως η Κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως στις ομάδες να ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις αφού «πέρασαν» οι αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο τα σημαντικότερα σημεία προς τον δρόμο για την επιστροφή της Serie A στη δράση είναι ότι οι παίκτες θα κάνουν δύο τεστ τις πρώτες δύο ημέρες, στη συνέχεια θα ακολουθεί ένα κάθε 14μέρες, ενώ θα υποβάλλονται και σε αιματολογικές εξετάσεις.

Η βασική διαφωνία τις προηγούμενες ημέρες είχε να κάνει με την σύσταση για υποχρεωτική καραντίνα όλης της ομάδας για 15 μέρες στην περίπτωση που εμφανιζόταν κρούσμα. Ακόμη, δεν είναι ξεκάθαρο το τι προβλέπει το νέο πρωτόκολλο, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παίκτης/το μέλος του προπονητικού τιμ/ ή ο υπάλληλος της ομάδας θα μπαίνει σε καραντίνα, ενώ η ομάδα θα συνεχίζει να προπονείται σε αυστηρό καθεστώς επιτήρησης και θα υποβάλλονται όλα της τα μέλη σε τεστ.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα