Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Έγινε γνωστή η “ποινή” του Κατσίκη

O Δημήτρης Κατσίκης δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αρβανίτη για έναν αγώνα πρωταθλήματος και έναν του Κυπέλλου όπως ανακοίνωσε η αθλητικός δικαστής κα Μέγγουλη.

0

katsikis foivos-aekΟ Δημήτρης Κατσίκης δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αρβανίτη για έναν αγώνα πρωταθλήματος και του κυπέλλου, όπως ανακοίνωσε η αθλητικός δικαστής κα Μέγγουλη. Η ποινή έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του παίκτη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές :

1α) Αθλητή Σωματείου «Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» Απόστολο Εγγλέζο, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

β) Αθλητικό Σωματείο «Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ», την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μια (1) αγωνιστική συνάντηση.

γ)Αθλητή Σωματείου «Π.Α.Σ. ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ» Πέτρο Κυριακού, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

δ)Αθλητικό Σωματείο «Π.Α.Σ. ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ», την ποινή της έγγραφης επίπληξης σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ.1 του πειθαρχικού κανονισμού.

(αριθμ. απόφασης 53/2014 ) Αριθμ. Αγώνα 15120216

2α)Αθλητικό Σωματείο «Π.Α.Ο.Κ.», απαλλάσσει λόγω αμφιβολιών.

β) Αθλητή Σωματείου «Α.Ε.Κ.» Δημήτριο Κατσίκη, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

(αριθμ. απόφασης 54/2014 ) Αριθμ. Αγώνα 15110126

3α) Αθλητή Σωματείου «Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» Σταύρο Παπαδόπουλο, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης για την πράξη του άρθρου 4 παρ.1. Απαλλάσσει λόγω αμφιβολιών για την πράξη του άρθρου 4 παρ.2γ΄.

β) Αθλητή Σωματείου «Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» Άγγελο Δραγκόλα, αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

(αριθμ. απόφασης 55/2014 ) Αριθμ. Αγώνα 15110125

4α) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» Θεοφάνη Καραμανλή, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

β) Αθλητή Σωματείου «Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» Ραφαήλ Θυμιόπουλο, αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

(αριθμ. απόφασης 56/2014 ) Αριθμ. Αγώνα 15120224

5) Αθλήτρια Σωματείου «ΑΜΥΝΤΑΣ-ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» Βασιλική Μπάντη, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

(αριθμ. απόφασης 57/2014 )

6) Αθλητή Σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ» Δημήτριο Δελικούρα, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

(αριθμ. απόφασης 58/2014 ) Αριθμ. Αγώνα 15120218

7) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Κωνσταντίνο Χαρίση, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

(αριθμ. απόφασης 59/2014 ) Αριθμ. Αγώνα 15120221

8α) Φροντιστή Σωματείου «Α.Ε.Σ.Χ. ΠΥΛΑΙΑΣ» Νίκο Ευστρατίου, την ποινή αποκλεισμού των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.

β) Αθλητή Σωματείου «Ε.Γ.Σ.Ν. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ» Ανδρέα Τσαλιγόπουλο, αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

(αριθμ. απόφασης 60/2014 ) Αριθμ. Αγώνα 15120225

9) Προπονητή Σωματείου «Γ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ» Δημήτριο Πουλιδάκη, αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

(αριθμ. απόφασης 61/2014 ) Αριθμ. Αγώνα 15120121

10) Συνοδό Σωματείου «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.» Συμεών Παζαρόγλου, αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.2α΄ του πειθαρχικού κανονισμού.

(αριθμ. απόφασης 62/2014 ) Αριθμ. Αγώνα 15120116».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα