Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Αιχμηρή» απάντηση της ΑΕΚ στην ΕΟΚ!

Απέστειλε επιστολή προς την ελληνική ομοσπονδία η Ένωση

0

Η ΑΕΚ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια στην επιστολή που απέστειλε η ΕΟΚ το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στα γραφεία της ΚΑΕ. Τουναντίον, πέρασε στην αντεπίθεση και απέστειλε κι αυτή με τη σειρά της επιστολή προς την ελληνική ομοσπονδία, η οποία είναι αρκετά… επιθετική.

Όπως σας είχε ενημερώσει έγκαιρα και εξ αρχής το enwsi.gr οι άνθρωποι της ΑΕΚ ετοίμαζαν την δική τους κίνηση στο τελεσίγραφο της ΕΟΚ, το οποίο αναφέρει στην Ένωση το δίλημμα «Basketball Champions League της FIBA ή αποβολή».

Στην Βασίλισσα δεν… μάσησαν από το δίλημμα αυτό, μένοντας στις θέσεις τους, οι οποίες αφορούν τη συμμετοχή της ομάδας στο Eurocup. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, έστειλαν επιστολή προς την ΕΟΚ το πρωί της Τετάρτης, στην οποία τονίζουν, μεταξύ άλλων: «Δεν μπορείτε να μας υποχρεώσετε να παίξουμε στην Ευρώπη αν δεν το επιθυμούμε, ούτε να μας πείτε που θα παίξουμε. Δεν μπορείτε να μας τιμωρήστε για προθέσεις ή σκέψεις. Δεν μπορείτε να μας τιμωρήσετε γιατί δε θέλουμε να αγωνιστούμε σε διοργάνωση της δικής σας αρεσκείας».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ απέστειλαν την επιστολή, πλέον και περιμένουν τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ώστε να συνεχίσουν τις δράσεις τους.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα