Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Δώνης: “Δεν υπήρχαν άνθρωποι να με στηρίξουν στην ΑΕΚ”

Ο Γιώργος Δώνης θυμήθηκε την θητεία του στην ΑΕΚ

1

Ο Γιώργος Δώνης παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη θητεία του στην ΑΕΚ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στο contra και αναφερόμενος στις καταστάσεις που έζησε τότε στην “Ένωση” σχολάσε: “Οι αντιδράσεις που είχα στην ΑΕΚ και στη Λάρισα ήταν αντιδράσεις εξέλιξης. Πώς οι ποδοσφαιριστές κυνηγούν το όνειρό τους; Εγώ ήθελα να τα κάνω όλα γρήγορα. Έλεγα πως θα πετύχω στη Λάρισα και θα πάω απευθείας στην Αγγλία. Όταν αναλαμβάνεις μια μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλους στόχους σ’ ένα μη ιδανικό περιβάλλον και είσαι νεαρός σε ηλικία προπονητής δεν μπορείς να διαχειριστής την πίεση.

Το περιβάλλον είχε ‘αρρωστήσει’ στην ΑΕΚ και δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που έναν νέο προπονητή με πίεση του αποτελέσματος θα τον στηρίξουν, θα αισθανθεί προστατευμένος. Να σε χρεώνουν τη μη διαχείριση του συναισθήματος δεν είναι κακό. Ποιος άνθρωπος στη ζωή του, ανάλογα με τις εντάσεις που ζει, πατάει ένα κουμπί και διαγράφει ό,τι έχει συμβεί; Ναι, όντως, αποκλεισμός με την Ομόνοια με τσίτωσε”.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα