Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Γκάφα του ΠΑΟΚ: Δικαίωμα ένστασης έχει η ΑΕΚ για ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ!

Δικαίωμα ένστασης έχει η ΑΕΚ!

187

Δικαίωμα για ένσταση για ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ έχει η ΑΕΚ!

Πιο συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη του αγώνα ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης, φώναξε τους εκπροσώπους και των δυο ομάδων και τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία του ΠΑΟΚ, διότι ήταν ληγμένα τα δελτία υγείας. Δεν ήταν ανανεωμένα, όπως πρέπει και αυτό σύμφωνα με τον ΚΑΠ έχει να κάνει με την κανονικότητα της συμμετοχής των παικτών. Αυτό το πρόβλημα, μάλιστα, ήταν σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

12 παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιζαν αντικανονικά!

Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στο ματς με Ολυμπιακό, αλλά και με Παναθηναϊκό αλλά εκεί διέφυγε της προσοχής και έχει παρέλθει το 48ωρο για ένσταση από αυτές τις δυο ομάδες. Οι δυο ομάδες ενημερώθηκαν, ο τέταρτος τους είπε ότι θα το αναφέρει στο φύλλο αγώνα και ξεκίνησε το ματς κανονικά. Ενώ για την ΑΕΚ υπάρχει το 48ωρο για υποβολή ένστασης.

Στο φύλλο του αγώνα του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, αναφέρονται τα γεγονότα και όλα τα ονόματα των παικτών του ΠΑΟΚ για τους οποίους τίθεται θέμα κανονικότητας της συμμετοχής τους. Ο 4ος διαιτητής Διαμαντόπουλος μάλιστα ανέφερε κανονικά και γράφει ότι, με βάση το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή τους είναι αντικανονική. Παράλληλα, σημειώνει ότι πριν από το ματς ενημέρωσε Δημητριάδη και Καρυπιδη ενώπιον του παρατηρητή του αγώνα για το πρόβλημα. Επίσης, ο τέταρτος κράτησε τα 12 δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ.
Πάντως, το άρθρο 18 παρ 3 του ΚΑΠ είναι ξεκάθαρο: Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών χωρίς τις κάρτες υγείας!

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα