Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Διαγόρας: «Εμείς περιμένουμε την ανακοίνωση της ΕΟΚ, θα είμαστε έτοιμοι και πρωταγωνιστές»

0

H EOK αποφάσισε να δώσει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στον Διαγόρα, που έχει πλέον το δικαίωμα να… ονειρεύεται την παρουσία του στην Basket League.

Κάποια δημοσιεύματα πάντως ανέφεραν ότι ο Διαγόρας δεν σκοπεύει να «εξαργυρώσει» την άνοδο και αυτό δημιούργησε νέες φήμες, με τον σύλλογο να ξεκαθαρίζει ότι πρώτα θα περιμένει τις ανακοινώσεις της ΕΟΚ για το ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΔΙΑΓΟΡΑ και ο πρόεδρός του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΛΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ ότι όλα αυτά που γράφονται σε διάφορα δημοσιογραφικά σάιτ, περί ανόδου ή μη της ομάδας στην Basket League, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ανθρώπων-ομάδων.

Ο Διαγόρας δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ούτε να μπαίνει σε “περίεργα” παιχνίδια, ούτε να βγάζει χρήματα απο το άθλημα που υπηρετεί με αγάπη. Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το που θα βρίσκεται ο σύλλογος την νέα μπασκετική χρονιά, θα γίνει γνωστό όταν υπάρχουν ανακοινώσεις απο την ΕΟΚ.Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι ο σύλλογος θα είναι έτοιμος και πρωταγωνιστής, όπως πάντα τα τελευταία χρονιά, σε όποια κατηγορία και να αγωνισθεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς απο την ΚΥΘΝΟ…»