Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Δεν κατεβαίνει η ΑΕΚ στην Volley League: Δεν έστειλε φάκελο συμμετοχής!

Η ΑΕΚ δεν κατεβαίνει στο νέο πρωτάθλημα

46

Οριστικά χωρίς την ΑΕΚ θα διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα της Volley League καθώς η Ένωση δεν απέστειλε φάκελο συμμετοχής και δεν εξασφάλισε άδεια από την αρμόδια επιτροπή της Λίγκας.  Η ΑΕΚ δεν έκανε πίσω στις θέσεις της για την αναμόρφωση του ελληνικού βόλεϊ και αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα-παρωδία της ΕΣΑΠ

Η Ένωση είχε λάβει παράταση μέχρι τις 30 Αυγούστου για να καταθέσει δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη μιας και έκρινε πως θίγονται τα συμφέροντα του τμήματος με τον τρόπο που λειτουργεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΠ:

H Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνήλθε σε 4η Συνεδρίαση σήμερα 4.9.2019, η οποία αφού εξέτασε φακέλους όσων ΤΑΑ δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αποφάσισε τα εξής:
Κατόπιν αιτήματος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δια της Προέδρου κας Χρυσής Λουπασάκη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής κατέθεσε έξι (6) διακανονισμούς αθλητών ενώ υποσχέθηκε να διακανονίσει άμεσα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν, η Επιτροπή ανέβαλε την έκδοση απόφασης για τον Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την Τρίτη 10.9.2019.

Αντίθετα, επειδή για 4η συνεχή συνεδρίαση το ΤΑ.Α. Α.Ε.Κ. δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο διακανονισμού, ούτε υπέβαλλε σήμερα αίτημα αναβολής, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τη μη αδειοδότησή του, για το νέο πρωτάθλημα περιόδου 2019-2020.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα