Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Δεν φεύγει ο Λουτσέσκου»

Για το μέλλον του Λουτσέσκου μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κασναφέρης

4

Στον ραδιοφωνικό ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Γιώργος Κασναφέρης. Ο πρώην διαιτητής και νυν τιμ μάνατζερ της Ξάνθης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του Λουτσέσκου στον πάγκο των ακριτών αναφέροντας πως μέχρι το καλοκαίρι –σύμφωνα με τη δική του άποψη- ο Ρουμάνος θα μείνει στον συγκεκριμένο πάγκο.

«Θεωρώ ότι μέχρι το καλοκαίρι θα είμαστε μαζί, διότι έχει συμφωνήσει με τον κύριο Πανόπουλο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί. Δεν νομίζω ότι αυτή χημεία που υπάρχει ανάμεσα στον κύριο Λουτσέσκου, τον κύριο Πανόπουλο και κάποιους άλλους ανθρώπους δεν μπορεί να σπάσει. Δεν έφυγε το καλοκαίρι ο Λουτσέσκου που μπορούσε να πάει στα Εμιράτα με τρία τσουβάλια λεφτά, θα φύγει τώρα; Δεν ξέρω τι συμφωνία υπάρχει, είναι συμφωνία μεταξύ των δύο και στους δύο ο τρίτος δεν χωρεί», είπε χαρακτηριστικά.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα