Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η δεύτερη κίνηση στην άμυνα και ο… Τζανετόπουλος

Τα δεδομένα για Κάλα, Μπελκαρουί και η σκέψη του Τιμούρ για τον νεαρό στόπερ

4

Η ΑΕΚ με την απόκτηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι προσέθεσε τον «βράχο» που ήθελε στο κέντρο της άμυνας της, ενισχύοντας κατά πολύ τα μετόπισθεν. Όλα όμως δείχνουν πως αυτή δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη που θα γίνει για την άμυνα, αφού η Ένωση κινείται στην αγορά και για άλλο ένα στόπερ επιπέδου, με τους Χουάν Κάλα και Χισέμ Μπελκαρουί να είναι τα δύο ονόματα που ξεχωρίζουν.

Πέραν των δύο, υπάρχουν φυσικά κι άλλα ονόματα που απασχολούν την ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας και εξετάζονται, με την Ένωση να ετοιμάζει την κίνησή της για να θωρακίσει την αμυντική γραμμή. Εκεί όπου με την απόκτηση και δεύτερου στόπερ, θεωρείται δεδομένο πως θα προκύψει… αποχώρηση. Υπάρχει ο Κολοβέτσιος, υπάρχει ο Άρθο που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα μείνει στην ομάδα, αλλά και οι Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος. Για τον τελευταίο μάλιστα υπάρχει η πληροφορία πως ο Τιμούρ επιθυμεί να τον «παγιώσει» ως στόπερ, υπολογίζοντάς τον μόνο για εκεί και όχι για το κέντρο. Πιστεύοντας πως έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και πως εφόσον δουλευτεί, μπορεί να αποτελέσει βασική μονάδα της ΑΕΚ.

Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχουν ο Τσιγκρίνσκι με τον Κολοβέτσιο, αναμένεται ένας ακόμα στόπερ και παράλληλα ο Κετσπάγια υπολογίζει πολύ και στον Τζανετόπουλο, γίνεται αντιληπτό πως χώρος στο ρόστερ και για τον Λαμπρόπουλο, και για τον Άρθο, δεν υπάρχει. Με την θέση του Ισπανού να είναι εκείνη που μοιάζει δυσκολότερη, όσον αφορά στις επιλογές του Κετσπάγια για το κέντρο της άμυνας.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα