Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Χρυσοχοΐδης σε καταληψίες: Έχετε 15 ημέρες για να εκκενώσετε τα κτήρια

Τελεσίγραφο δίνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στους καταληψίες

0

Έχουν 15 ημέρες να εκκενώσουν τα κτήρια οι καταληψίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Οι καταληψίες αν δεν παραδώσουν τα κτήρια που στεγάζονται πρόσφυγες και μετανάστες θα αναγκαστούν να συνάψουν μισθωτήρια συμβόλαια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλούνται όσοι παρανόμως έχουν καταλάβει κτήρια, δημόσια ή ιδιωτικά, να τα εκκενώσουν. Εάν σε αυτά στεγάζονται αιτούντες άσυλο ή υπήκοοι τρίτων χωρών, να ενημερωθούν ότι θα μεταφερθούν σε δομές παραμονής της ενδοχώρας. Για τον σκοπό της μετακίνησης, θα επικοινωνήσουν μαζί τους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εάν τα κτήρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης.

Η προθεσμία για την εκκένωση είναι 15 ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης στον Τύπο.»

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα