Μόνο ένα ματς υπάρχει για εμάς

Ο Πέτρος Μάνταλος μπλογκάρει και στέλνει μήνυμα λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ηρακλή

Φίλες και φίλοι γεια σας

Φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Ηρακλή. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία για εμάς και το αντιμετωπίζουμε με τη σοβαρότητα που πρέπει. Η πορεία μας τη φετινή χρονιά, έχει δείξει πως δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Ακόμα θυμάμαι πόσο μας είχε πληγώσει το παιχνίδι του πρώτου γύρου και η ισοπαλία που φέραμε, σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα θα μπορούσε να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πίστευα και πιστεύω πολύ στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και εκτιμώ πως τώρα που ο προπονητής έχει πολλές και καλές επιλογές στη διάθεση του, θα βρίσκει τις κατάλληλες λύσεις για κάθε παιχνίδι. Αλλωστε, σε μια ομάδα του επιπέδου της ΑΕΚ, ο καθημερινός συναγωνισμός μεταξύ μας, μόνο καλό κάνει σε όλους.

Βλέπω με ενδιαφέρον και συζητάμε ήδη στα αποδυτήρια, την τεράστια κινητοποίηση του κόσμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εμείς όμως, δεν το «βλέπουμε» καν αυτό το παιχνίδι. Για εμάς, υπάρχει μόνο ένα ματς και είναι το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Θέλουμε τη νίκη για συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα, για να επιβεβαιωθεί πως έχει αλλάξει η κατάσταση και πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ελπίζω η επόμενη επικοινωνία μας να είναι με την ικανοποίηση μίας ακόμα νίκης.

Δείτε επίσης

Ο Πέτρος Μάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: «Κάθε χρόνο πρωτάθλημα η ΑΕΚ!»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ κλείνει την πιο επιτυχημένη σεζόν και στέλνει μήνυμα για την επόμενη