Αλεξίου στο blog του στο enwsi.gr: «Φέραμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει»

Ο Γιάννης Αλεξίου γράφει στο blog του για την άνοδο της ΑΕΚ

Η χρονιά ολοκληρώθηκε ιδανικά για την ανδρική ομάδα βόλει της ΑΕΚ που πανηγύρισε πριν λίγες ημέρες την άνοδο της στην Α1. Ο Γιάννης Αλεξίου γράφει στο blog του στο enwsi.gr για το φινάλε της φετινής σεζόν και εύχεται η ομάδα να εδραιωθεί πλέον στα μεγάλα σαλόνια. «Τέλος μιας όμορφης χρόνιας με απόλυτη επιτυχία. Φέραμε την ομάδα εκεί που της αξίζει να είναι και όπου ελπίζουμε να εδραιωθεί τα επόμενα χρόνια. Εκτός από τους προπονητές μας και την διοίκηση, ο κόσμος της ΑΕΚ στα πλει οφ βρέθηκε στο πλευρό μας και μας βοήθησε να κάνουμε αυτό το μεγάλο βήμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την φετινή τους προσπάθεια.

Την άνοδο αυτή την αφιερώνω στην μητέρα μου που είναι η μεγαλύτερη οπαδός δική μου και της ΑΕΚ, με έχει στηρίξει απ’την αρχή και όσα χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα δεν έχει χάσει παιχνίδι. Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους, με αγάπη και υγεία!

Δείτε επίσης

Ο Σαντ-Ρος blogάρει στο enwsi.gr: «Εξαιρετική πορεία η ΑΕΚ στο BCL, μπορούμε και το Διηπειρωτικό»

Ο Κουβανός άσος blogάρει στο enwsi.gr ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης των ομίλων του BCL, ενώ αναφέρεται και στην πρόκληση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου