Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

BCL: Παίρνει το κονδύλι η ΑΕΚ, ανοίγει ο δρόμος για το Final 8!

Ολα δείχνουν Final 8 στο ΟΑΚΑ

2

Aνοίγει διάπλατα ο δρόμος για να γίνει τελικά το Final-8 του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή της ΑΕΚ.

Ο λόγος είναι ότι θα γίνει τελικά δεύτερη ψηφοφορία για το κονδύλι που πρόκειται να δώσει η Περιφέρεια Αττικής, ύψους 178.640 ευρώ και αναμένεται να εγκριθεί, καθώς θα απέχει ο συνδυασμός “Δύναμη Ζωής” της Ρένας Δούρου, η οποία είχε καταψηφίσει στην πρώτη ψηφοφορία, όπως αναφέρει το Sport24.

Έτσι, απομακρύνεται ένα από τα βασικά εμπόδια που υπήρχαν και θα μπορέσει να φιλοξενηθεί η διοργάνωση στη χώρα μας, όπως ήταν η αρχική απόφαση της FIBA. Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως έστω και με περιπετειώδη τρόπο, αν και πέρασε από χίλια κύματα, θα γίνει στην Ελλάδα το Final-8, χωρίς να έχει ακόμα διευκρινιστεί αν θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες η όχι.

Στην ανακοίνωση, η “Δύναμη Ζωής” επισημαίνει πως το Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν κατά με ψήφους 50-44 για το κονδύλι στις 9 Σεπτεμβρίου και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι περιφερειακοί σύμβουλοι της καταψήφισαν στην πρώτη ψηφοφορία την έγκριση του συγκεκριμένου ποσού: “Ως Δύναμη Ζωής” είχαμε καταψηφίσει, επισημαίνοντας ότι η σημερινή Διοίκηση επιδεικνύει έλλειμμα σαφούς στρατηγικής στα ζητήματα του αθλητισμού”, τονίζεται μεταξύ άλλων.

Το γεγονός όμως ότι για μια σειρά από λόγους οι 20 περιφερειακοί σύμβουλοι της Ρένας Δούρου θα απέχουν από την δεύτερη ψηφοφορία, αυτό σημαίνει πως θα περάσει από τους υπόλοιπους εκλεγμένους συνδυασμούς της Περιφέρειας, το κονδύλι εντέλει θα εγκριθεί και η Ένωση θα μπορέσει να είναι η οικοδέσποινα του Final-8.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα