Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ ΑΕΚ στην ομάδα αποκατάστασης (ΦΩΤΟ)

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ευχαρίστησε δημόσια τη «Physio Team by Τόιλος-Ψαρογιώργος»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε δημόσια την ομάδα αποκατάστασης της «Βασίλισσας», με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος (2017-2018) έχει περιέλθει στην τελική ευθεία της με τη διεξαγωγή των πλέι οφ της Basket League. Η χρονιά ολοκληρώνεται, ωστόσο, με τη «Βασίλισσα» ήδη νταμπλούχο, γεγονός που σηματοδοτεί την καλύτερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας της.

Η κατάκτηση του Βasketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδος 2018 αποτελεί πρωτίστως επιτυχία του αγωνιστικού Τμήματος, αθλητών και προπονητών, αλλά ένα ολόκληρο επιτελείο πίσω από τα «φώτα της ράμπας» δημιουργεί το «σκηνικό», άρα και τις προϋποθέσεις για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη «Physio Team by Τόιλος Ψαρογιώργος», ήτοι την ομάδα αποκατάστασης της «Βασίλισσας», η οποία μαζί με το ιατρικό επιτελείο, και τον γυμναστή, επωμίστηκε το βαρύ φαρτίο της διαχείρισης της έντασης των αθλητών. Η επιτυχής διαχείριση που είχε ως αποτέλεσμα την απουσία σοβαρών περιστατικών συνετέλεσε στις επιτυχίες.

Οι Σταύρος Τόιλος και Κώστας Ψαρογιώργος και οι συνεργάτες τους στον οργανισμό συνεχίζουν να εργάζονται για την ταχύτερη και ασφαλέστερη επανένταξη των αθλητών της ΑΕΚ, που παραμένουν καθημερινές και διαρκείς.

Η εξειδικευμένη γνώση, η πολυετής εμπειρία και το ειλικρινές ενδιαφέρον του επιστημονικού προσωπικού, σε συνδυασμό με την αρμονική συνεργασία τόσο με τους ασθενείς όσο και με τους θεράποντες ιατρούς αποτελούν εγγύηση για τα μελλούμενα.

One comment

  1. η ομάδα παίζει ματς ζωης και θανάτου το Σαββατο και η ΚΑΕ ευχαριστεί την «ομάδα αποκατάστασης» γιατι η αγωνιστική περίοδος έχει μπει στην «τελική ευθεία»..
    Οκ το πιάσαμε το υπονοούμενο – καλά μπάνια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *