Το έγκλημα ολοκληρώθηκε: Απειλή κατά της ζωής των διαιτητών κοστίζει 1.800 ευρώ!

Ηταν φανερό από τη μέρα που διεξήχθη το παιχνίδι. Υπήρχε προμελετημένο έγκλημα, οργανωμένη διαδικασία ώστε να πάει σπρωχτός ο Αρης στον επόμενο γύρο των πλέι οφ. Ως επιστέγασμα της ζούγκλας που βίωσε η «κιτρινόμαυρη» αποστολή στο Αλεξάνδρειο

alexandreio-epeisodia-αλεξανδρειο-επεισοδιαΗταν φανερό από τη μέρα που διεξήχθη το παιχνίδι. Υπήρχε προμελετημένο έγκλημα, οργανωμένη διαδικασία ώστε να πάει σπρωχτός ο Αρης στον επόμενο γύρο των πλέι οφ. Ως επιστέγασμα της ζούγκλας που βίωσε η «κιτρινόμαυρη» αποστολή στο Αλεξάνδρειο, ήρθε η σημερινή ποινή χάδι από τον αθλητικό δικαστή. Ο Αρης τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές (που έγιναν τέσσερις επειδή ήταν υπότροπος από το ματς με τον ΠΑΟΚ) και 35.000.

Στα απίστευτα και όμως αληθινά της ελληνικής δικαιοσύνης, ήρθε να προστεθεί και το αμίμητο στο σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή. «Για απειλή κατά της ζωής διαιτητών πρόστιμο 1.800». δηλαδή, στον ελληνικό αθλητισμό και στην πάταξη της βίας που επιθυμεί ο Σταύρος Κοντονής και η νέα πολιτική ηγεσία, η απειλή κατά της ζωής των διαιτητών κοστολογείται με 1800 ευρώ. Εξυβρίστηκαν, δέχτηκαν ξύλο και απειλές για μικροποσό.

Το παιχνίδι εκείνο έπρεπε να διακοπεί με βάση τον νέο αθλητικό νόμο, τον παλιό αθλητικό νόμο και κάθε αίσθημα ισονομίας. Αλλά ακόμα και έτσι, η ΑΕΚ θα έπρεπε να δικαιωθεί ηθικά με βαριά τιμωρία του Αρη. Αλλωστε, θα ήταν ένα πρόκριμα για τη νέα σεζόν, όταν τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και δεν θα υπάρχει περιθώριο για χάδια σε κανέναν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δείτε επίσης

Κουφός: «Είμαι πάντα ανοικτός για Εθνική, έχω μιλήσει με Πιτίνο»

Ο Κώστας Κουφός σε συνέντευξή του στο ισραηλινό “Sports Rabbi” αναφέρθηκε στην Εθνική Ομάδα και …