«Θα μείνει σε τεχνητό κώμα ο Κούζμιτς – Είναι καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες»

Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς δημοσιοποίησε ο Ερυθερός Αστέρας.

Σε επέμβαση στην άνω γνάθο θα υποβληθεί αύριο ο Όγκνιεν Κούζμιτς, σύμφωνα με το τελευταίο update του Εθνικού Αστέρα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας συνεχίζει να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, παρότι η κατάσταση της υγείας του έχει δείξει σημάδια βελτίωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό πως η γενική εικόνα της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς είναι καλύτερη από ό,τι τις προηγούμενες μέρες, αλλά ακόμα είναι πολύ περίπλοκη.

Ο Όγκνιεν βρίσκεται ακόμα σε τεχνητό κώμα, αλλά οι πνεύμονές του σταδιακά αποκαθιστούν την λειτουργία τους. Σύντομα αναμένεται να μπορεί να αναπνεύσει χωρίς βοήθεια.

Μετά από απόφαση του ιατρικού τιμ, ο Όγκνιεν Κούζμιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη στην άνω γνάθο, ώστε να βελτιωθούν προβλήματα που επηρεάζουν το αναπνευστικό.

Λόγω της πολυπλοκότητας της επέμβασης, ο σταρ του Εθνικού Αστέρα και της Σερβίας θα μείνει σε τεχνητό κώμα μέχρι να ολοκληρωθεί το χειρουργείο.

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους, τις ομάδες και οποιοδήποτε έδειξε ενδιαφέρον για την υγεία και την αποκατάσταση του Όγκνιεν Κούζμιτς».

Δείτε επίσης

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο: «Δεν πιστεύω ότι κλείνει τα 25, θέλω να δω πιστοποιητικό!»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε το καλύτερο δώρο για τα 25α γενέθλια του