Τελευταία Νέα

Στις… επάλξεις οι Έφηβοι (ΦΩΤΟ)

Η ομάδα των Εφήβων της ΑΕΚ, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, ενόψει της νέας σεζόν, αφού αυτή την στιγμή πραγματοποιεί προπόνηση στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ομάδα των Εφήβων της ΑΕΚ, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, ενόψει της νέας σεζόν, αφού αυτή την στιγμή πραγματοποιεί προπόνηση στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Βαγγέλης Τσεπέλης ξεκίνησε την δουλειά με τους παίκτες του και φυσικά το enwsi.gr είναι παρών και θα σας ενημερώνει μέσα στη μέρα, με αναλυτικό ρεπορτάζ. Να πούμε ότι παρόντες είναι οι δύο έφοροι, Βαγγέλης Δερμανούτσος και Νίκος Ραυτογιάννης, ενώ ο Νίκος Γλεντής, έχει αναλάβει την εκγύμναση. Επίσης, παρών είναι και ο διευθυντής επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, που φέτος ανέλαβε και το πόστο του διευθυντή των τμημάτων υποδομής.

Θυμίζουμε ότι φέτος η ΑΕΚ θα παίξει στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ, μετά από την άνοδο που εξασφάλισε πέρυσι. Ακολουθεί αναλυτικά, το φετινό ρόστερ της ομάδας των Εφήβων της ΑΕΚ, μαζί με το έτος γεννήσεως των παικτών:

Δημήτρης Βάση (2000)
Βίκτωρας Γκουαλτιέρι (1999)
Δημήτρης Κωνσταντινάκος (1999)
Γιώργος Κολτήρης (2000)
Νίκος Κούρος (2000)
Γιώργος Καπερώνης (2000)
Αντώνης Πρόφκα (1999)
Σπύρος Παπαγιαννόπουλος (1999)
Ανίκητος Ρούσσης (2000)
Βασίλης Ραυτογιάννης (2000)
Μηνάς Στεργίου (1999)
Δημοσθένης Τσιαντούλας (1999)
Ανδρέας Τσακός (2000)
Ευθύμης Χρήστου (2000)
Γιώργος Βιτζηλαίος (2000)

*Οι Πρόφκα και Κούρος ήταν δικαιολογημένα απόντες από την σημερινή πρώτη της ΑΕΚ.

*Στο ρόστερ υπάρχουν επίσης οι Δημήτρης Μωραΐτης (1999) και Μανώλης Χατζηδάκης (2000). Ο πρώτος υπολογίζεται κυρίως για την πρώτη ομάδα, ενώ ο δεύτερος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Παίδων.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός: Οι Ιταλοί θέλουν φινάλε στο πρωτάθλημά τους στις 30 Ιουνίου

Τις επόμενες μέρες οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής θα έχουν νέες επαφές