Συνεργασία της ΚΑΕ με την Medella Nutrition

ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ > AEK - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Την έναρξη της συνεργασίας της, με τη μορφή χορηγίας, με γνωστή εταιρία τροφίμων ειδικής διατροφής ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η «Ένωση» κατέληξε σε συμφωνία με τη «Medella Nutrition», προκειμένου να τη στηρίξει με τη μορφή χορηγίας. Η εταιρία θα είναι υπεύθυνη από εδώ και στο εξής να καλύψει όλες τις ανάγκες των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα με τα προϊόντα ειδικής διατροφής για αθλητές, καθώς και με τις υπηρεσίες της, οι οποίες υποστηρίζουν τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των επαγγελματιών αθλητών.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Medella Nutrition, στο πλαίσιο του χορηγικού της προγράμματος. Η υποστήριξη των ιδιαίτερων διατροφικών αναγκών αθλητών υψηλού επιπέδου, με ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα ειδικής διατροφής για αθλητές, αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας μας. Η εταιρία Medella ΑΕΒΕ είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που από το 2006 ασχολείται αποκλειστικά με την ειδική και κλινική διατροφή στην Ελλάδα: ως Medella Health Care στον τομέα της κλινικής διατροφής, ως Medella Nutrition στους τομείς της ειδικής διατροφής για αθλητές, για παιδιά, για απώλεια βάρους, αλλά και στον τομέα των λειτουργικών τροφίμων.

Η ειδική στην αθλητική διατροφή, επιστημονική ομάδα της Medella Nutrition θα καλύπτει όλες τις ανάγκες των παικτών της ΚΑΕ ΑΕΚ με τα προϊόντα ειδικής διατροφής για αθλητές Go2 Sport τα οποία εισάγει στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη διακεκριμένη γαλλική εταιρία Nutrisens Sport Nutrition, καθώς και με υπηρεσίες που θα υποστηρίζουν τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των αθλητών. Η Medella Nutrition καλωσορίζει με πολύ χαρά τη συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ. Όλοι στην εταιρία μας αισθανόμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να συμβάλουμε και εμείς από την πλευρά μας στη μεγάλη επιστροφή της «Βασίλισσας». Για εμάς και για όλα τα προϊόντα μας μπορείτε να ενημερωθείτε από το www.medellanutrition.gr ή το τηλέφωνο 8013003098. Υπεύθυνη μάρκετινγκ και επικοινωνίας: Τέτη Κουκλάδα. E-mail: tkouklada@medella.gr».

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

Δείτε επίσης

Έχασε ο Ολυμπιακός στην Καρδίτσα με 5/33 τρίποντα για την Α2!

Τα έσπασε ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε με 58-49 στην Α2!