Με τον Μπονσού παρόντα η ΑΕΚ πάει στη Δράμα για να «κλειδώσει» την τετράδα

Για τα νέα δεδομένα της μπασκετικής ΑΕΚ, φαντάζει πραγματικά απίθανο πως φτάνει στην αυλαία της κανονικής περιόδου προερχόμενη από δύο σερί ήττες. Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, ανατράπηκαν οι ισορροπίες και η Ενωση

mensa bonsuΓια τα νέα δεδομένα της μπασκετικής ΑΕΚ, φαντάζει πραγματικά απίθανο πως φτάνει στην αυλαία της κανονικής περιόδου προερχόμενη από δύο σερί ήττες. Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, ανατράπηκαν οι ισορροπίες και η Ενωση βρέθηκε σε αμφισβήτηση ακόμα και για την παρουσία της στην πρώτη τετράδα. Για να συμβούν αυτά βέβαια, υπήρξαν αλλεπάλληλες διακοπές του πρωταθλήματος που έφεραν έλλειψη ρυθμού, που συνδυάστηκαν και με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Μενσά Μπονσού τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Βρετανός σέντερ είχε πρόβλημα αδυναμίας και εσχάτως προέκυψε και η αφυδάτωση. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ήδη ο Μπονσού ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για τη Δράμα. Υπό προϋποθέσεις και ανάλογα με τις συνθήκες της αναμέτρησης, μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ντράγκαν Σάκοτα. Αλλωστε, για την Ενωση είναι σημαντικό να έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεση του, για να οδηγήσει την ομάδα ξανά στις νίκες.

Το ροζ φύλλο αγώνα είναι εκ των ουκ άνευ για την ΑΕΚ για την κατάληψη της 4ης θέσης. Ακόμα και με νίκη, η Ενωση δεν είναι εξασφαλισμένη, αλλά θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Αναλυτικά, τα σενάρια κατάταξης για τις θέσεις 4-6 έχουν ως εξής:

Νίκες Ρεθύμνου (1-6 πόντους), ΑΕΚ:     4. ΑΕΚ, 5. Άρης, 6. Ρέθυμνο

Νίκες Ρεθύμνου (7-25 πόντους), ΑΕΚ:    4. ΑΕΚ, 5. Ρέθυμνο, 6. Άρης

Νίκες Ρεθύμνου (+26 πόντους), ΑΕΚ:   4. Ρέθυμνο, 5. ΑΕΚ, 6. Άρης

Νίκες Ρεθύμνου (1-6 πόντους), ΚΑΟΔ:   4. Άρης, 5. Ρέθυμνο, 6. ΑΕΚ

Νίκες Ρεθύμνου (+7 πόντους), ΚΑΟΔ:   4. Ρέθυμνο, 5. Άρης, 6. ΑΕΚ

Νίκες Άρη, ΑΕΚ:   4. Άρης, 5. ΑΕΚ, 6. Ρέθυμνο

Νίκες Άρη, ΚΑΟΔ:   4. Άρης, 5. ΑΕΚ, 6. Ρέθυμνο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δείτε επίσης

Σχίζας για τον τραυματισμό του: «Σας ευχαριστώ όλους!»

Αναλυτικά το μήνυμα του