Οι λόγοι αναβολής του φιλικού

Η ΑΕΚ είχε προγραμματίσει να δώσει το πρώτο φιλικό επί σλοβενικού εδάφους κόντρα στην Γκάζιαντεπ, κάτι που όμως ως γνωστόν, δεν θα συμβεί.

Η ΑΕΚ είχε προγραμματίσει να δώσει το πρώτο φιλικό επί σλοβενικού εδάφους κόντρα στην Γκάζιαντεπ, κάτι που όμως ως γνωστόν, δεν θα συμβεί.

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι, για τους οποίους η τουρκική ομάδα δεν μπόρεσε να έρθει τελικά στην Κράνισκα Γκόρα. Ο πρώτος, έχει να κάνει με το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στο Γκάζιαντεπ, όπου έγινε η μεγάλη έκρηξη με πολλά θύματα, στον «ματωμένο γάμο», όπως ονομάστηκε, για ευνόητους λόγους.

Εκτός αυτού όμως, η τουρκική ομάδα, από την οποία ήρθαν στην ΑΕΚ οι Γιούρι Ζντοβτς και Τζαουάντ Ουίλιαμς, αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, οικονομικής φύσεως το τελευταίο χρονικό διάστημα και κινδύνεψε ακόμα και με το να μην καταφέρει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Τουρκίας, κάτι που όμως αποφεύχθηκε.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα, κάποια λύση. Δεν είναι και εύκολο άλλωστε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή βρίσκεται αυτές τις μέρες και μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ρωσίας, η Χίμκι, χωρίς πάντως να έχει συζητηθεί κάτι προς το παρόν, για την προοπτική ενός φιλικού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δείτε επίσης

Η ΑΕΚ ξανά Βασίλισσα με την πρώτη κούπα του κυπέλλου (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Για χρόνια, ο κόσμος της ΑΕΚ φώναζε το σύνθημα: «Και ξανά, ξανά, θα γίνεις Βασίλισσα…». Μια μέρα σαν σήμερα του 2000, είχε φτάσει η στιγμή το σύνθημα να γίνει πραγματικότητα