Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κορονοϊός: «Παίκτες της Μπαρτσελόνα σκέφτηκαν να φύγουν μετά τις μειώσεις»!

Η Μπαρτελόνα ενημέρωσε νωρίς το πρωί πως «τα περισσότερα μέλη της ομάδας μπάσκετ δέχθηκαν τις μειώσεις στα συμβόλαια τους».

0

Η καταλανική Mundo Deportivo αναφέρθηκε εκ νέου στο ζήτημα των μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών της Μπαρτσελόνα, εξηγώντας πως η ομάδα μπάσκετ έχει χωριστεί στη μέση!

Η Μπαρτελόνα ενημέρωσε νωρίς το πρωί πως «τα περισσότερα μέλη της ομάδας μπάσκετ δέχθηκαν τις μειώσεις στα συμβόλαια τους».

Ορισμένοι παίκτες των Καταλανών δεν μπήκαν στη διαδικασία να διαπραγματευτούν τις μειώσεις που πρότεινε το κλαμπ έπειτα από την έξαρση του κορονοϊού και η Mundo Deportivo παρουσίασε τα νέα δεδομένα στην ομάδα.

Όπως αναφέρει, λοιπόν η καταλανική εφημερίδα «Υπάρχει τεράστια δυσαρέσκεια κι έλλειψη κινήτρου στην ομάδα μπάσκετ. Πολλοί θεωρούν πως αυτή η κίνηση (σ.σ. μείωση) δεν ήταν αναγκαία, αντιμετωπίζοντας την σαν τιμωρία. Το κλαμπ προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση και ανεξάρτητα με το αν θα βρεθεί συμβιβαστική λύση, η πληγή είναι ανοιχτή και πολύ δύσκολα θα κλείσει. Μερικοί παίκτες σκέφτηκαν ακόμα και να φύγουν! Τα αποδυτήρια έχουν χωριστεί…»

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα