Κινήσεις από το… πάνω ράφι

Στην ΑΕΚ κάθε μεταγραφή θα είναι υψηλού επιπέδου, με σκοπό να κάνει το ρόστερ ακόμα καλύτερο

Το θερμόμετρο, όσο περνούν οι μέρες, αυξάνεται για πολλούς λόγους. Από τη μία επειδή βρισκόμαστε σε ρυθμούς καλοκαιριού και από την άλλη διότι η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και τα σενάρια, όσο περνούν οι μέρες, θα γίνονται όλο και περισσότερα. Πόσω μάλλον για μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ που έχει την ικανότητα να προσελκύσει παίκτες υψηλού επιπέδου και να τους δελεάσει ώστε να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό.

Η Ένωση έχει όλα τα εχέγγυα που ζητάει ένας παίκτης ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να εξελίξει το παιχνίδι του ακόμα περισσότερο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στην Βασίλισσα θα παίζει ο… καθένας. Αυτό διότι η ομάδα θα κάνει συγκεκριμένες κινήσεις που θα αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ, με παίκτες από το… πάνω ράφι και μόνο.

Κάθε μεταγραφή θα έχει ουσία και παράλληλα θα είναι για το καλό της ομάδας, ώστε να την βοηθήσει να ανέβει επίπεδο και να είναι έτοιμη για το… κάτι παραπάνω σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο ξεκάθαρος στόχος του Μάκη Αγγελόπουλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δείτε επίσης

Αυτή είναι η Ράστα Βέχτα!

Όσα πρέπει να ξέρετε για την αυριανή αντίπαλο της ΑΕΚ