Καράμπουλας: «Δεν απειληθήκαμε ποτέ ουσιαστικά για την άνοδο»

O φόργουορντ της ΑΕΚ, Βαγγέλης Καράμπουλας μετά τον αγώνα με το Ψυχικό τόνισε στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ πως η ομάδα του κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Καράμπουλας KaraboulasO φόργουορντ της ΑΕΚ, Βαγγέλης Καράμπουλας μετά τον αγώνα με το Ψυχικό τόνισε στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ πως η ομάδα του κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

«Η άνοδος ήρθε δύσκολα από την άποψη ότι είχαμε τρεις ήττες και μέχρι την προτελευταία αγωνιστική «παιζόταν» και να μην ανεβούμε. Η Α2 είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι » είσαι ΑΕΚ και θα νικάς όλες τις ομάδες», αλλά υπάρχουν καλές ομάδες, υπάρχουν δυνατές ομάδες, όπως είναι το Ψυχικό, ο Κόροιβος που ανέβηκε και η Καβάλα. Εμείς ήμασταν πολύ σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δεν απειληθήκαμε ποτέ ουσιαστικά. Ακόμα και στις ήττες που κάναμε ήμασταν μαζεμένοι, αγαπημένοι, με στόχο την άνοδο και τα καταφέραμε».

Για την πίεση που υπάρχει στην AEK είπε: «Σίγουρα υπάρχει πίεση. Πρέπει να νικάς κάθε αγωνιστική. Πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι καλός κάθε αγωνιστική. Πρωταθλητισμό κάνεις. Δε γίνεται να μην υπάρχει πίεση. Πόσο μάλλον σε μία τέτοια ομάδα. Υπάρχουν έμπειρα παιδιά. Μπορέσαμε να την διαχειριστούμε και να πετύχαμε τον στόχο μας».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *