Η ΕΟΚ αρνείται στον Ολυμπιακό την αλλαγή ονομασίας επειδή έπεσε στην Α2!

Νέα… ζόρια στους «ερυθρόλευκους»

Ένα μεγάλο… άκυρο «έφαγε» ο Ολυμπιακός από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σχετικά με την αλλαγή της ονομασίας του για την Α2!

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστή η πρόθεση των «ερυθρόλευκων» να… καλύψουν όπως όπως την πορεία τους στην δεύτερη εθνική κατηγορία,  αλλάζοντας το όνομά τους σε: «Ολυμπιακός Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα».

Ωστόσο, τα σχέδια τους δεν πήγαν όπως τα θέλανε, αφού η ΕΟΚ δεν έκανε δεκτή την αλλαγή του ονόματος της ομάδας και ενημέρωσαν πως θ’ αναγράφεται κανονικά ως «Ολυμπιακός» σε όλες τις διοργανώσεις της, καθώς επίσης και στα δελτία Τύπου και στις αναγγελίες της.

Φυσικά, αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας του Πειραιά, η οποία ισχυρίστηκε πως ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες ενέργειες προκειμένου να είναι απολύτως καλυμμένοι και προτίθενται να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση, προκειμένου να γίνει δεκτό το «Ολυμπιακός Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα», που προφανώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν με… περηφάνια!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αντίδραση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έλεγε: «Κάνουν ο,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους».

Δείτε επίσης

«Το πλάνο επανέναρξης στο ΝΒΑ -Τζάμπολ στα τέλη Ιουλίου»

Το ΝΒΑ δουλεύει εντατικά προκειμένου να βγάλει πλάνο επιστροφής στη δράση για ολοκλήρωση της σεζόν