Τελευταία Νέα

«Η ΑΕΚ έχει στο… DNA της την προσφυγιά»

Τι είπε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, για το φιλικό ανθρωπιάς με το Λαύριο

Η ΑΕΚ δείχνει για μία ακόμα φορά το κοινωνικό πρόσωπό της, διοργανώνοντας μαζί με το Λαύριο φιλικό προς τιμήν των προσφύγων και όπως επεσήμανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, η Ένωση έχει στο… DNA της την προσφυγιά!

Αρχικά, τοποθετήθηκε για τους πρόσφυγες: «Το σημερινό ματς έχει ελάχιστη σημασία αγωνιστικά. Η ΑΕΚ είναι ο σύλλογος της προσφυγιάς. Αναδείχθηκε από πρόσφυγες. Ένας λόγος παραπάνω να αγωνιστούμε. Και στο επόμενο ματς θα έχουμε πρόσφυγες στο ΟΑΚΑ. Το έχουμε στο DNA μας».

Για τους παίκτες τόνισε: «Οι παίκτες έχουν ενημερωθεί για το σκοπό του ματς. Πρέπει να είναι διπλά χαρούμενοι. Θα προτιμούσα το γήπεδο να έχει πιο πολύ κόσμο. Παρόλα αυτά το Λαύριο αξίζει συγχαρητήρια. Όπως και ο κόσμος που ήρθε. Το στοιχείο είναι έντονο στο Λαύριο. Μακάρι το πρόβλημα να λυθεί. Η Ελλάδα κάνει ό,τι μπορεί».

Όσο για το ενδεχόμενο μεταγραφών ξεκαθάρισε: «Για τα θέματα αυτά μίλησε ο κόουτς. Δεν υπάρχει σκέψη για κάποια άλλη προθήκη. Έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ ο Ζντοβτς».

Δείτε επίσης

Η πρώτη απόδειξη πως η ΑΕΚ θα γινόταν «Βασίλισσα» της Ευρώπης (VIDEO)

Για τους περισσότερους, υπάρχει η εντύπωση πως η πορεία της ΑΕΚ στο κύπελλο κυπελλούχων ομάδων Ευρώπης το 1968 και η κατάκτηση του στην επική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού σταδίου, αποτέλεσε έκπληξη. Το μπάσκετ δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ελλάδα εκείνα τα χρόνια