Φαλέκας: «Έχουμε πολλά όπλα, πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας»

Ο ξεκάθαρος στόχος της ΑΕΚ ενόψει Ολίμπια Λιουμπλιάνας

Με στόχο να παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό της θα υποδεχτεί την Ολίμπια Λιουμπλιάνας η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Αλέξη Φαλέκα, ο οποίος τόνισε πως η ΑΕΚ έχει πολλά «όπλα»,  πέραν του Μάνι Χάρις.

Μιλώντας αρχικά για «Σίγουρα είναι δυνατότερη η διοργάνωση. Βάσει αποτελεσμάτων του ομίλου μας, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολλά και είναι… μέσα. Κάθε αγωνιστική βλέπεις και μια έκπληξη».

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ: «Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Έχουμε μείνει πίσω στον όμιλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και να ψάξουμε να κάνουμε εκτός έδρας νίκες».

Για τον Μάνι Χάρις: «Είναι βαρόμετρο, απλά δεν είναι στην επιθυμητή απόδοση. Θέλει χρόνο και παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερος. Δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για τον Χάρις. Η ομάδα έχει πολλά όπλα στη φαρέτρα της».

Για τα σημεία που θέλει να αλλάξει η ΑΕΚ: «Τα νεκρά διαστήματα! Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, που σε κάθε παιχνίδι ξεκινάμε άσχημα. Για την ακρίβεια, η αρχή του αγώνα και η αρχή του δευτέρου μέρους. Εκεί θέλουμε να εστιάσουμε. Με πολλές οδηγίες. Τι να κάνουμε; Να μην τους μιλήσουμε;».

Για τον βαθμό σκληράδας της ΑΕΚ: «Η ομάδα φτιάχτηκε το καλοκαίρι ώστε να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να τα δίνει όλα. Όπως τελειώσαμε τη σεζόν, θέλουμε να την ξεκινήσουμε. Κόντρα στην Βενέτσια παίξαμε… ξύλο. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσουμε, θέλοντας να παίξουμε άμυνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *