Ενίσχυση χωρίς τέλος!

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις για την βελτίωση του ρόστερ της ΑΕΚ δεν σταματούν στον Κούπερ

Η ενίσχυση της ΑΕΚ δεν τελειώνει στον Κούπερ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος στοχεύει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα του ρόστερ της «Βασίλισσας» και είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ κάνει διαδοχικές υπερβάσεις φέτος και σκοπεύει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Υπάρχει στο πλάνο προπονητή και διοίκησης η περίπτωση απόκτησης ενός παίκτη που θα καλύπτει τις θέσεις 4-5. Η αγορά φυσικά είναι περιορισμένη αυτή την περίοδο. Οι καλοί παίκτες που είναι ελεύθεροι είναι ελάχιστοι στα τέλη Νοέμβρη, οπότε το ενδιαφέρον θα στραφεί στους Αμερικανούς που δεν θα συνεχίσουν στο ΝΒDL και σε παίκτες που οι ομάδες τους δεν θα συνεχίσουν στο Τop 16 της Euroleague.

Ταυτόχρονα στη σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι και η μεταγραφή ενός περιφερειακού, που θα δίνει λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο. Αναζητείται ένας καλός σουτέρ, χωρίς βέβαια να υπάρχει βιασύνη και πίεση για κάποια απ’ αυτές τις περιπτώσεις. Είναι πολύ πιθανό να γίνουν βελτιωτικές κινήσεις μέσα στον Δεκέμβριο, κάτι που ισχύει και για πολλές ομάδες ακόμη και επιπέδου Euroleague.

Δείτε επίσης

Κόμπι: Κράνος στην μνήμη του «Black Mamba» από πιλότο της Formula 1

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε φαν σε όλο τον κόσμο και όλα τα αθλήματα, με έναν από αυτούς να είναι ο πιλότος της Renault, Ντάνιελ Ρικιάρντο.