Διαγωνισμός για το Σαββατιάτικο ΑΕΚ – Ρέθυμνο

Ο οπαδός της ΑΕΚ… πρωταγωνιστής στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις δράσεις της με τον οπαδό της ΑΕΚ πρωταγωνιστή.

Στο πλαίσιο αυτό η καινοτομία με την προσθήκη των «baseline court seats» (σ.σ. δύο θέσεις πλησίον του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ), για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, το Σάββατο 19/12/2015 και ώρα 17:00.

Η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία για άλλη μια φορά σε έναν τυχερό να κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για τη «baseline court seat», προκειμένου για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν συμμετοχή στη φόρμα του διαγωνισμού (Πατήστε εδώ), στην οποία και θα ενημερώνουν για τα παρακάτω δεδομένα (φύλο, ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο). Ο τυχερός θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα (Δευτέρα 14/12/2015) και λήγει την Πέμπτη (17/12) και ώρα 17:00.

H κλήρωση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του νικητή, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι έχουν κατοχυρωθεί στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (17/12) στις 18:00. Το όνομα του νικητή, που θα προκύψει από την κλήρωση κατά τα παραπάνω, θα ανακοινωθεί μέσω του aekbc.gr απ’ όπου άπαντες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το πληροφορούνται.

Ενημερώνουμε δε, ότι ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό στο aekbc.gr θα διεξάγονται παράλληλα διαγωνισμοί σε ΜΜΕ, από τους οποίους θα αναδειχθούν από ένας νικητής ανά Μέσον.

Ο διαγωνισμός για τη διπλή πρόσκληση για τη baseline court seat ολοκληρώθηκε σήμερα (14/12). Νικητής είναι ο κος Διονύσης Βεργίνης.

Ο τυχερός φίλος της ΑΕΚ θα είναι εξ εκείνων, που θα καθίσει μαζί με ακόμη ένα άτομο επιλογής του, σε θέση κοντά στον αγωνιστικό χώρο, ήτοι σε απόσταση αναπνοής από τους παίκτες της «Βασίλισσας».

Η νέα καινοτομία της ΑΕΚ συνεχίζεται και στην αναμέτρηση της Τετάρτης για το Eurocup (16/12, 19:00) απέναντι στη Νεπτούνας.

Υπενθυμίζεται, ότι στον ίδιο προνομιακό χώρο θα καθίσουν κι άλλοι φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω διαγωνισμών σε διάφορα ΜΜΕ, προσφορά της διοίκησης της «Ένωσης».

 

Δείτε επίσης

Απάντησε ο Αντετοκούνμπο στον Χάρντεν: «Αν αυτό πιστεύει, αυτό πιστεύει» (ΦΩΤΟ)

Δεν θέλει να δώσει συνέχεια ο Έλληνας άσος