Τελευταία Νέα

Μπράουν έτοιμος για… μάχη

Ο Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την Βασίλισσα στο 3-1

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς. Οι ενοχλήσεις στο δεξί χέρι τον επηρέασαν αρκετά στα τελευταία παιχνίδια. Κυρίως, όμως, σε αυτό του Αλεξανδρείου, πριν από μερικές ημέρες, όταν και δεν βρέθηκε στην κατάσταση που θα ήθελε. Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, όμως, είναι εδώ, έτοιμος να ηγηθεί μιας ακόμα προσπάθειας για την Βασίλισσα, ώστε να την οδηγήσει στο 3-1 κόντρα στον Άρη.

Όλοι εντός ΑΕΚ έχουν κατανοήσει πλήρως πόσο σημαντικό και κομβικό είναι το παιχνίδι στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε λίγες ώρες. Γνωρίζουν επίσης, ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας εξ αυτών και θέλει να αφήσει… πίσω τις ενοχλήσεις στο χέρι, για να βοηθήσει την Βασίλισσα να φτάσει σε μία ακόμα επικράτηση. Αυτή που θα είναι και η τελευταία για τη σεζόν 2015-16.

Ο Ζντοβτς βασίζει πολλά, στο επιθετικό κομμάτι, στον Αμερικανό άσο, του έχει δώσει -εν λευκώ- τα… κλειδιά της ομάδας και περιμένει από αυτόν να του ανταποδώσει με μια σπουδαία εμφάνιση, η οποία θα ισούται και με νίκη, που θα φέρει χαμόγελα σε όλους, εντός των τειχών, κλείνοντας ιδανικά μια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Δείτε επίσης

Ο Αυγενάκης περνάει νόμο για να μπορούν λίγκες και ομοσπονδίες να πράξουν όπως θέλουν!

Χωρίς να εμποδίζονται από τα όσα προβλέπουν οι προκηρύξεις