Η άμυνα θα φέρει τη νίκη…

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παλέψει μέχρι τέλους για το 2-1 η ΑΕΚ, να δείξει βελτιωμένη εικόνα στην άμυνα

Η -σύντομη- προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του τρίτου ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, φτάνει στο τέλος της, με την Ένωση να στοχεύει στη νίκη, που θα μειώσει τη σειρά σε 2-1 και θα στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους παίκτες τους, με σκοπό να δείξουν βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με όσα έδειξαν στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, στα οποία η ομάδα δεν κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους κάτι θετικό. Η σειρά, ωστόσο, μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ τώρα και τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Η έδρα αποτελεί το «όπλο» της ομάδας σε παιχνίδια όπως αυτό και μαζί με τον… έκτο παίκτη καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η άμυνα. Ο τρόπος με τον οποίο θα δείξουν αντίδραση οι παίκτες του Ζντοβτς, στο πίσω μέρος του παρκέ, θα αποτελέσει τον οδηγό τους, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, που θα φέρει νέα τροπή στη σειρά των ημιτελικών.

Συνοψίζοντας, η άμυνα της Βασίλισσας πάνω στα ατού της ομάδας του Πειραιά (Σπανούλης, Πρίντεζης, Χάκετ, Χάντερ, Παπανικολάου) θα κρίνει πολλά όσον αφορά την έκβαση του αγώνα. Στην ομάδα το γνωρίζουν και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να κρατήσουν χαμηλά τους αντιπάλους τους.

Δείτε επίσης

VIDEO από την Family Day της ΑΕΚ

Δείτε τις ομορφότερες στιγμές από την Family Day της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ