Τελευταία Νέα

Αλεξίου: «Το μπάσκετ παραμένει εντός… Eurogroup»

alexiouΗ ΑΕΚ επιστρέφει στην Ευρώπη, πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα μπάσκετ, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις, ισχύει το «τέτοια ώρα, τέτοια λόγια».

Το Sportit βρέθηκε στην Βαρκελώνη για την κλήρωση και μίλησε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αλέξη Αλεξίου, που εξήγησε ότι τα συναισθήματά του είναι περίεργα.

“Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας η ΑΕΚ επιστρέφει στην θέση που της αξίζει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βήμα βήμα και με σταθερό σχέδιο θεωρώ ότι θα πηγαίνουμε προς την ελίτ τόσο του ελληνικού όσο και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στη διοργάνωση, να περάσουμε στην επόμενη φάση κι από κει και πέρα βλέπουμε. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Ο Αλεξίου συνέχισε: “ΔΥΣΤΥΧΩΣ ούτε εμείς ούτε πιστεύω οι άλλες ελληνικές ομάδες που βρίσκονται εδώ μπορούν να χαρούν αυτές τις στιγμές με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και τα οποία ελπίζω σύντομα να ξεπεράσουμε. Πάντως σε αντίθεση με όσα λένε κάποιοι για την χώρα μας, το ελληνικό μπάσκετ αποδεικνύει με πενταπλή εκπροσώπηση και κορυφαίες ομάδες ότι βρίσκεται πολύ… εντός του Eurogroup”.

 

Δείτε επίσης

ACB: Δεν βρέθηκε λύση -Αναβολή επ’ αόριστον στην λίγκα!

Η ACB ανακοίνωσε πως το «λουκέτο» συνεχίζεται και το μέλλον της σεζόν θα συζητηθεί εκ …