Τελευταία Νέα

Υπόκλιση: ΑΕΚτζήδες αγόρασαν διαρκείας και τα δωρίζουν σε φιλάθλους ΑΜΕΑ!

Μία κίνηση που αποδεικνύει πως είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ

Το μεγαλείο της ΑΕΚ δεν έχει τελειωμό και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, δύο φίλοι της Ένωσης, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως: «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», καθώς ένας από την Ρόδο και ένας από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, δώρισαν δύο εισιτήρια διαρκείας της «Βασίλισσας», τα οποία θα δοθούν σε ΑμεΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

Την ερχόμενη Δευτέρα (14/10) εκπνέει και η παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Η «κιτρινόμαυρη» καρδιά, ωστόσο, χτυπά παντού. Σε όλη την επικράτεια. Και σε όλη την υφήλιο. Με το «κιτρινόμαυρο» DNA να επιβεβαιώνει γιατί… «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», που συνιστά διαχρονικό μότο και σύνθημα στα χείλη των οπαδών της.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, λοιπόν, ότι δύο «Ενωσίτες», που επιθυμούν να διατηρήσουν την «ανωνυμία» τους, ένας από τη Ρόδο και ένας από τη μακρινή Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα από το Σίδνεϊ, αποφάσισαν να δωρίσουν τα εισιτήρια Διαρκείας, που αγόρασαν σε συνενωσίτες – ΑμεΑ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της «Βασίλισσας» στο ΟΑΚΑ.

Όσοι φίλοι ΑμεΑ επιθυμείτε να ανταποκριθείτε στην προσφορά των δύο «Ενωσιτών», ας αποστείλλετε μέχρι την Παρασκευή (11/10), στις 14:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, αριθμός μητρώου ΚΕΠΑ) στη διεύθυνση tickets@aekbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για τα δύο (2) Διαρκείας της περιόδου 2019-2020.

Δείτε επίσης

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει ΑΕΚ

Συνεχίζεται η δουλειά για τους Νεό Σμυρνιώτες