Το πιστέψατε και ήρθε

Η φετινή ΑΕΚ μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα που οδηγούν και σε οδυνηρές ήττες, αλλά έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τα πάντα στα μεγάλα παιχνίδια

Η φετινή ΑΕΚ μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα που οδηγούν και σε οδυνηρές ήττες, αλλά έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τα πάντα στα μεγάλα παιχνίδια. Η Ενωση ήταν συνεπής και σε αυτό το ευρωπαϊκό ραντεβού της και έραψε τρίτο αστέρι στη φανέλα της. Εσείς είχατε δείξει πως πιστεύατε όσα θα συνέβαιναν μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης». Με ποσοστό 40%, εκτιμούσατε πως η ΑΕΚ με τη δύναμη του κόσμου, μπορούσε να γράψει ιστορία. Όπως και συνέβη.

Το 27% όσων συμμετείχαν ήταν επιφυλακτικό, γνωρίζοντας πως η ΑΕΚ δεν ήταν φαβορί, αλλά μπορούσε να κάνει νέα υπέρβαση. Όπως και έγινε. Σε αυτούς πρέπει να προστεθεί και το 17% που εκτιμούσε πως ήταν ανοιχτό για κάθε από τις τέσσερις φιναλίστ και ήταν θέμα ημέρας. Όπως και έγινε. Και βέβαια, υπήρχε το περήφανο 16%, που έχριζε την ΑΕΚ ακλόνητο φαβορί και θεωρούσε το κύπελλο «κιτρινόμαυρο» πριν καν αρχίσει το τουρνουά. Όπως και έγινε.

Δείτε επίσης

Σκορδίλης: «Να γεμίσει το κλειστό κόντρα στην ΑΕΚ»

Όλα όσα είπε για το ματς των δύο ομάδων