Τελευταία Νέα

Την υποστήριξη 200 Πολωνών θα έχει στο ΟΑΚΑ η Άνβιλ

Δεν θα ταξιδέψει μόνη από το Βλότσλαβεκ η Άνβιλ

Η Άνβιλ μπορεί να μην ενδιαφέρεται βαθμολογικά για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, όμως η πολωνική ομάδα δεν θα ταξιδέψει μόνη από το Βλότσλαβεκ, καθώς θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της.

Η Ανβίλ δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα του ομίλου της, κάτι που σημαίνει ότι η ευρωπαϊκή πορεία της ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (05/02, 19:30). Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Ιγκόρ Μίλισιτς κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, όσον αφορά την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της στη Hala Mistrzow.

Ο κόσμος της Ανβίλ βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την Ένωση. Εκεί όπου η Ανβίλ δεν θα είναι μόνη, αλλά θα έχει στο πλευρό της και περίπου 200 φιλάθλους της, που θα ταξιδέψουν από την Πολωνία, με προορισμό την Αθήνα.

Από το πέρας του αγώνα του πρώτου γύρου, μάλιστα, το ενδιαφέρον των Πολωνών για το παιχνίδι με την Ένωση ήταν μεγάλο, με τους φίλους των πρωταθλητών Πολωνίας να κλείνουν από νωρίς εισιτήρια για την πρωτεύουσα. Και παρά το γεγονός πως η ομάδα τους δε έχει βαθμολογικό κίνητρο, στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Δείτε επίσης

Η πρώτη απόδειξη πως η ΑΕΚ θα γινόταν «Βασίλισσα» της Ευρώπης (VIDEO)

Για τους περισσότερους, υπάρχει η εντύπωση πως η πορεία της ΑΕΚ στο κύπελλο κυπελλούχων ομάδων Ευρώπης το 1968 και η κατάκτηση του στην επική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού σταδίου, αποτέλεσε έκπληξη. Το μπάσκετ δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ελλάδα εκείνα τα χρόνια