Συγκλονίζει ο Τόνι Γουάιτ: «Βοηθήστε με για να ζήσω!» -Πως μπορούμε να στηρίξουμε τον «Μίκι Μάους» της ΑΕΚ!

Το μήνυμα-έκκληση για βοήθεια του Αμερικανού

Τη δική του «μάχη ζωής» δίνει το τελευταίο διάστημα ο Τόνι Γουάιτ. Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, του Άρη και του Παπάγου με το ψευδώνυμο «Μίκι Μάους» έχει διαγνωστεί με λευχαιμία, κάνει χημειοθεραπείες τους τελευταίους μήνες και ζητάει την οικονομική βοήθεια από τον κόσμο, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στο μεγάλο κόστος των θεραπειών.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Τόνι Γουάιτ:

«Το όνομα μου είναι Τόνι Γουάιτ και διαγνώστηκα με λευχαιμία τον Σεπτέμβριο του 2018. Το μοναδικό ρίσκο που υπήρχε, ήταν το γεγονός ότι εκτέθηκα στη δουλειά μου στο βενζόνιο και την ακτινοβολία. Έπαιξα μπάσκετ στο UT από το 1983 ως το 1987. Η λευχαιμία άλλαξε εντελώς τη ζωή μου και δεν έχω καταφέρει να εργαστώ από τη στιγμή της διάγνωσης.

Έχω ήδη κάνει δύο γύρους χημειοθεραπειών, οι οποίες βοήθησαν, όμως ο γιατρός μου λέει ότι αυτός ο τύπος του καρκίνου εξελίσσεται και θα επιστρέψει πιο δυνατός, αν απλά συνεχίσω τις θεραπείες και δεν υποβληθώ σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Βρίσκομαι ήδη στο Νασβιλ για τις πρώτες εξετάσεις. Θα συνεχίσω τις χημειοθεραπείες σύντομα και σε 4-6 εβδομάδες θα κάνω την μεταμόσχευση μυελού των οστών. Οποιοδήποτε ποσό μπορείτε να προσφέρετε ως δωρεά για να με βοηθήσει θα το εκτιμήσω βαθύτατα. Σας ευχαριστώ και να σας ευλογεί ο Χριστός».

Μπορείτε να βοηθήσετε ΕΔΩ τον Τόνι Γουάιτ.

Δείτε επίσης

«Μόνος του όλη η ΑΕΚ», στους κορυφαίους της Ελλάδας – Να του φέρει τον… ψυχίατρο ο Τίγρης!

Θα έκανε τη διαφορά σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *