Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Στην τελική ευθεία για να μπει στο νέο της «παλάτι» στα Λιόσια η ΑΕΚ!

Η «Βασίλισσα» οδεύει προς τα Λιόσα -Εντυπωσιακά πράγματα ετοιμάζει ο Μάκης Αγγελόπουλος

2

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να μπει στο νέο της γήπεδο στα Λιόσια.

Χωρίς υπομονή και επιμονή δεν θα γινόταν τίποτα. Αλλά ο Μάκης Αγγελόπουλος τυγχάνει να έχει αμφότερες αυτές τις αρετές. Και ως εκ τούτου, μόνο νικητής μπορεί να βγει. Έτσι, λοιπόν, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει στο νέο της γήπεδο στα Λιόσια, καθώς σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ» βρίσκεται στην τελική ευθεία. Μάλιστα, τονίζεται στο δημοσίευμα ότι μέσα στον Ιούνιο παραδίδεται στα χέρια της ΑΕΚ.

Επειτα, ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει πάρει… προσωπικά την αναδιαμόρφωση του κλειστού. Καθώς θέλει τα… καλύτερα για την Κυπελλούχο «Βασίλισσα». Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εργάζονται συνεχώς πάνω σε αυτό το πρότζεκτ, ενώ οι επισκέψεις είναι αρκετές συχνές. Τα νέα καθίσματα βρίσκονται ήδη στο κλειστό, ενώ έχει γίνει παραγγελία και για το παρκέ. Η ΑΕΚ ετοιμάζει το νέο της «κάστρο» και πλέον δείχνει πανέτοιμη να πάρει τα «κλειδιά» για την επόμενη σεζόν.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα