Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Επιθυμία της FIBA για αναβίωση του έπους του Καλλιμάρμαρου! (ΦΩΤΟ)

Ανθρωπος της Ομοσπονδία δήλωσε πως είναι το όνειρό του να διοργανώσει Final 4 στο Παναθηναϊκό Στάδιο

2

Το έπος του 1968 στο Καλλιμάρμαρο θα μείνει για πάντα ανεξίτηλο στην ιστορία όχι του ελληνικού, αλλά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μια μεγάλη, ιστορική βραδιά που έμελλε να γίνει μέρος των βιβλίων Guinness ως το παιχνίδι μπάσκετ με την μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών καθώς εκείνη τη μαγική νύχτα 80.000 κόσμος παρακολούθησε τον Γιώργο Αμερικάνο και την συμμορία του να κατακτούν το ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Η εικόνα του γεμάτου Καλλιμαρμαρου δεν εκστασιάζει μόνο τους Ελληνες φιλάθλους, αλλά και όσους αγαπούν το μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων του Basketball Champions League βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει ανοικτά το όνειρό του. Για του λόγου το ακριβές, ο Emmanuel Julien σχολιάζοντας σε ανάρτηση του διευθυντή τμήματος εισιτηρίων και υπεύθυνου λειτουργίας αγώνα της ΚΑΕ ΑΕΚ, Ηλία Μπόβαλη ανέφερε ότι είναι το όνειρό του να διοργανώσει ένα Final 4 στο Καλλιμάρμαρο. Οπως ακριβώς το 1968. Ενας αγώνας που έγραψε ιστορία.

Αυτή η ιδέα δεν ενθουσιάζει μόνο τον ίδιο, αλλά την FIBA καθώς ας μην λησμονούμε ότι η εικόνα του γεμάτου Παναθηναϊκού Σταδίου κοσμεί μέχρι και σήμερα τα γραφεία της Ομοσπονδίας!

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα