Τελευταία Νέα

Ολοκλήρωση της συνεργασίας ΑΕΚ και Ευρωκλινικής Αθηνών

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Όμιλο για τα τέσσερα χρόνια πετυχημένης συνεργασίας

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Ευρωκλινική Αθηνών, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο ιατρικός όμιλος ήταν ο επίσημος ιατρικός χορηγός της «Βασίλισσας» τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η εν λόγω συνεργασία δεν θα συνεχιστεί.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της «Ένωσης» θέλησαν να ευχαριστήσουν τους πάντες στον όμιλο για τις ιατρικές υπηρεσίες τους όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον ΟΜΙΛΟ Ευρωκλινικής, ο οποίος για τέσσερα (4) συναπτά έτη υπήρξε Επίσημος Ιατρικός Χορηγός των αγωνιστικών Τμημάτων της Ομάδας μας.

Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ΟΜΙΛΟ Ευρωκλινικής και τα στελέχη του για τις ιατρικές υπηρεσίες τους, αλλά και για τη συνεισφορά τους στις επιτυχίες και δράσεις της «Βασίλισσας».

Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ξεχωριστά για την επιστημοσύνη και το ήθος τους, τον επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας της ΑΕΚ BC και Διευθυντή του Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων της Ευρωκλινικής Αθηνών, Dr Πατσόπουλο Ηρακλή, καθώς και τους συνεργάτες του ιατρούς Κακαβά Πίνδαρο, Κουτσελίνη Νεκτάριο, Μπουρλέκα Αθανάσιο, Νικολάρα Γεώργιο, Τσαπακίδη Ιωάννη, Ψύλογλου Νικόλαο.

Δείτε επίσης

Βαθμολογίες και πρόγραμμα του BCL-Έρχεται ντέρμπι κορυφής για την ΑΕΚ

Δείτε πως διαμορφώθηκε το πανόραμα του BCL μετά την 8η αγωνιστική