Τελευταία Νέα

Ο Παπαθεοδώρου υλοποίησε την υπόσχεση του – Η… μάγκικη συγγνώμη των οπαδών

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ζήτησαν συγγνώμη απ’ τον Ηλία Παπαθεοδώρου για τα παράπονα της 27ης Οκτωβρίου

Στις 27 Οκτωβρίου η ΑΕΚ είχε ηττηθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» από την ομάδα του Ρεθύμνου. Η εν λόγω ήττα ήταν η 4η στις 5 πρώτες αγωνιστικές της Basket League, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα για την Ένωση να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης.

Εκείνη τη μέρα, οι οπαδοί της «Βασίλισσας» που βρέθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» για να παρακολουθήσουν την ΑΕΚ, περίμεναν μέχρι να βγει έξω η αποστολή της ΑΕΚ για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για την εικόνα της ομάδας. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε υποσχεθεί πως η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί το οποίο και έγινε.

Η υλοποίηση της υπόσχεσης και η αναγνώριση 

Εκείνη η ήττα από το Ρέθυμνο ήταν και η τελευταία για τη «Βασίλισσα» του Ηλία Παπαθεοδώρου στις εγχώριες διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, ακολούθησε ένα σερί 12 νικών στη Basket League, με ξεχωριστή στιγμή η νίκη επί του Παναθηναϊκού και φυσικά η πορεία μέχρι τον χθεσινό τελικό των «Δύο Αορακίων» στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η νίκη επί του Ρεθύμνου στο «Μελίνα Μερκούρη».

Με τη χθεσινή κατάκτηση του κυπέλλου ήρθε και η αναγνώριση για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα της ομάδας. Συγκεκριμένα, λίγο μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής αναμέτρησης, ηγετικό μέλος του Σ.Φ. της ΑΕΚ στο Ηράκλειο πλησίασε τον Έλληνα κόουτς και του είπε: «

Συγγνώμη κόουτς, είχες δίκιο. Είχες πει πως θα φτιάξεις την εικόνα της ομάδας και το έκανες», φέρεται να του είπε, εκφράζοντας και τους υπόλοιπους Κρητικούς οπαδούς της Ένωσης, όπως και εκείνους φυσικά που είχαν εκφράσει εντόνως τα παράπονά τους στο περιστατικό που είχε εκτυλιχθεί έξω από τα αποδυτήρια του «Μελίνα Μερκούρη» προ τεσσάρων μηνών.

Δείτε επίσης

Φουλάρει για τον Κόνερ Φράνκαμπ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρο τον παίκτη αποκάλυψη της φετινής Α1