Τελευταία Νέα

Νικολάου: «Η Ευρώπη παραμιλά ξανά για τον λαό της ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς

Με τον κόσμο στο πλευρό της, η ΑΕΚ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του BCL, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Νικολάου να κάνει ανάρτηση στα social media:

«14.000 σύγχρονοι «Στέντορες» προκάλεσαν πανικό με τη φωνή τους και έκαναν την Ευρώπη να παραμιλά ξανά για το λαό της ΑΕΚ. 11.650 εισιτήρια (σ.σ. συνετρίβη το ρεκόρ των 7.443 με Στρασμπούρ), +2.350 (Παιδική Εξέδρα-Ακαδημίες-προσκλήσεις). Δικαίως το BCL πανηγυρίζει και αναδεικνύει το γεγονός.

Δικαίως άπαντες στη «Βασίλισσα» νιώθουν ικανοποιημένοι από τη στήριξη, αλλά όπως αναφέραμε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ και από το γενναίο χειροκρότημα παρά τη «γλυκιά» ήττα. Μαθημένοι στα επώδυνα οι παίκτες και οι προπονητές, για δεύτερη φορά σε 2 χρόνια, είδαν και τους 3 αντιπάλους τους στον Όμιλο να προκρίνονται στη φάση των «8», τρανή απόδειξη του βαθμού δυσκολίας της κανονικής περιόδου. Μαθημένοι κι όταν πέφτουν να σηκώνονται, θα συνεχίσουν σεμνά την προσπάθεια για ξανά πρόκριση στο F4, έστω κι αν έχουν μπροστά τους υπερδιπλάσιο μπάτζετ να υπερκεράσουν.

Η «Βασίλισσα» (που δεν είναι μόνον «ομάδα του Αγγελόπουλου», αλλά κυρίως του κου Αγγελόπουλου και πολλών άλλων, μπροστά και πίσω από τις γραμμές) προχωρά σταθερά και μόνη στη λεωφόρο των Μουντοευρωτροπαίων, και κάνει μια χώρα που διολισθαίνει ως προς τις αθλητικές αξίες υπερήφανη.

Ε-Ν-Ω-Σ-Ι-Σ».

14.000 σύγχρονοι «Στέντορες» προκάλεσαν πανικό με τη φωνή τους και έκαναν την Ευρώπη να παραμιλά ξανά για το λαό της…

Opublikowany przez George Nikolaou Czwartek, 14 marca 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *